Alla inlägg under december 2016

Av Mikael - 8 december 2016 18:3118-36 månader - Utveckling av empati. Mig så brände morsan sönder mun på ca 18mån, så var det löst (skiter i det idag - Men det var en nice pusselbit o få tillslut). Har funtat vilka konsekvenser det fick just då. Har alltid låtit som att det var något medicinskt mysterium tidigare. 


Som INFJ - Fokuserar på omgivningens emotionella välbefinnande, och skiter i eget lite för ofta, så är det ju perfekt upplägg för att bli Crazy Omgivnings scapegoat att skylla allt på. Samtidigt som en själv fokuserar på omgivningen Välbefinnande - Helidiotisk genetisk template i den miljön. Well well, har gjort mig av med alla sinnesrubbade dårar nu. Så winwin för mig.


Farsan vart bortlämnad som 7åring till Far(mor)mor pga hans egen morsa o farsa var katastrofer - Att Han alternativt vart behandlad positivt mellan 7-16 som la grund för grandios narcissism. Är ju inte osannolikt. Morsan hade en Tokig kärring från Pingst kyrkan som morsa. Vilket väl förklarar hennes problematik. <--- Har ju drabbats av drösvis med crazy fuckers - Har totalt tröttnat på det nu. Har ju sett hur det slutar för dom, så man behöver ju inte engagera sig i att förstöra för dom - Det gör dom själva åt en.SJÄLVLÖSANDE PROBLEMATIK = Bästa problemet   ANNONS
Av Mikael - 8 december 2016 18:15

Rasist-Svenske mannen har lågt IQ (100), är rasistisk och hatisk, våldsam och kvinnohatare. Framförallt så är dom skäckslagna inför olikheter och försöker göra sig av med andra genetiska grupper på allehanda sätt??!! Genetisk så byggs deras DNA upp av ren onska. Jag vet inte om det handlar om ett könsbundet arv, tack vare att jag har faktiskt träffat färre än 1 handfull med kvinnor som har reagerat på samma sätt emot mig, även om det nu finns rejält med rasister ibland kvinnor. Ofta så handlar det väl om okunskap och rädsla. Men hos en viss grupp så är det ju rent hat, som underbyggs med en tro på att dom själva tillhör någon härskar ras, och att omgivning är sämre.


Jag såg del 2 av Vårat (erat) mörka arv på tv4. Det är en sak, när jag sett hur social darwinister härjade i Indien och svälte ihjäl miljontals med människor under 1870-1890talen. Hur "Amerikaner", Engelsmen, Spanjorer, Fransmän, Svenskar utrotade Indianer och Afrikaner. Engelsmän o Svenskars härjningar i Australien där dom trängde ut urbefolkning (Aborginer). Överallt så har dom svenska gravplundrarna och rasisterna härjat, över hela jorden.


När jag såg hur dessa onskefulla rasist-svenskar behandlade (fortfarande behandlar) Samerna, så är det ju inte längre något abstrakt och fjärran. Min släkt och familj har blivit mördade av dessa onskefulla odjur. Man blir bestört o chockad över hur barn har behandlats, och deras föräldrar. Det är otroligt svårt att inte bli otroligt hatisk emot denna grupp.


Jag är övertygad om att det är "Pure genetic evil" som rasist-svenskarna härstammar ifrån?! Vad är det; som den gode bibeln säger?! Att man ska bekämpa onska på alla sätt. Rättfärdigar detta att man gör en gallring själv med automat-vapen då? Skulle vi ha eran Gud o profet på våran sida når vi skickar tillbaka er från helvetet ni kom ifrån??


http://mirhepo.bloggagratis.se/2009/11/09/2168516-son-av-en-fattig-lapp-same/


Tillåmed låt till det nu<--- Tycker den är svängig lol.


Behöver revidera åsikt, fakta lite faktiskt. *sneglar på egen släkt*. Verkar finnas Crazy överallt, inom alla grupper.

ANNONS
Av Mikael - 8 december 2016 17:19


Är ju utan tvekan fel på mig. Förbannad och besviken som substitut är inte Riktigt hat tyvärr. Klippa o klistra ihop emotions funkar väl hyffsat... Precis som i Psykopat dårar som saknar lite delar - Så verkar jag motsatt sakna delar åxå. Total idiotiskt. Ett jävla gissel.


https://www.psychologytoday.com/blog/evil-deeds/201204/essential-secrets-psychotherapy-what-is-the-shadow


Problem för mig som empat - Jag fattar rent teoretiskt/tekniskt och kan identifiera beteende som sekundärt bekräftar hatisk person. Men jag kan inte relatera till det emotionellt. Förstår varför till viss del. Handle me with violence/anger genom hela barndom o liv har ju gjort mig Aktsam för att uttrycka några klagomål. Är bara att se glad ut och vara vrickad i huvudet som omgivning helst. Totalt less på moster-apa

Av Mikael - 8 december 2016 17:11


Har ju fattat idag att hela omgivningen har hatat mig från födsel. Ser jag till gemensamt beteende... Är pragmatisk realist - end conclution - Står det svensk i passet - Autohatar mig undermedvetet - FINE u fucker   

Av Mikael - 8 december 2016 16:53


Dom mest basala kunskaperna som man lär ut = Fel = Konstigt att det är som det är.

Av Mikael - 8 december 2016 16:40

Socioeconomic factors - Intro to Psycholog

 Majoriteten av abc diagnostiserade som jag känner till, saknar gymnasial utbildning. Dom saknar kunskap i biologi etc.


Finns ju en förklaring om dom måste spendera 1/3 till 2/3 mer energi för att få ihop det. Tillsammans med Psykosocial stress som alla hämmas av i olika utsträckning. Säger nu inte att Adhd inte finns. Men verifierade att 1 av 8000 patienter kunde härledas till genetisk orsak 2009. Vet inte om det har blivit bättre idag. Ifall det beror på Epigenetic (yttre omständigheter) så håller ju inte genetiska modellen heller - BARA GNÄLL FRÅN VUXNA FYLLON PÅ KIDS. Stoppa knark i dom eller Blama dom - Så mår den vuxne Narcissisten bra. FITTSAMHÄLLE


http://www.skolverket.se/skolutveckling/larande/sarskilt-stod-1.243296


Min alkis farsa hade pratat med en rektor om missbruk, och rektorn konstatera att det inte var problem med ungarna, utan Knarkar/fyllon till föräldrar.


Extroverta Crazy fuckers som måste ha beröm hela tiden och Hålla låda med sitt jävla svammel...Påhittad källar kunskap utan vetenskaplig förankring är deras modell. Klagar man så slår dom sönder stället.

Av Mikael - 8 december 2016 16:33

Det må ju så vara att vissa av patienterna inte orkar att bry sig, där jag tidigare har varit inkluderad då, där jag inte orkade att bry mig mera än att anta, att det är säkert likadant för alla andra som åker på samma diagnos som jag. Men det stämmer ju inte riktigt då. <--- 2009. Är ju likadant idag. Har varit lika idiotiskt i 44år. Fullt av cluster b idioter och andra lögnare. Offentlig sektor är som samhall - Man stoppar in Crazy där. You got'a luv it   


PRODUKTIVITET OCH SLUTRESULTAT ÄR OBEFINTLIGT!Är som sagt inte bara chefen som ska jobba.Av Mikael - 8 december 2016 16:20<--- Superkul o se hela högen. Vet inte hur länge sen som jag gjorde test själv, men dom flesta typer som hade gjort det var listade i topplista och Infj var total majoritet (+50% eller fler). Vilket säger nått för mig åtminstone. Är ju lite blandade siffror, men 1.5-2.5% av befolkning funkar som Infj. Såg nånstans att män är på 0.4% vilket är lustigt på egen bekostnad - Värsta kvinnan lol. (Har haft testoteron på 2nmol åxå) <--- Avslöjjad totalt lol. <--- Stressorsak men roligare å göra om det positivt. Har ju haft en drös med kvinnosjuker åxå lol. Så, jo... Kan relatera   

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2016
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirhepo's Cyberpsyk med Blogkeen
Följ Mirhepo's Cyberpsyk med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se