Alla inlägg under december 2016

Av Mikael - 8 december 2016 21:53

Är nice att jag har fyllt på med mer kunskap av rätt kunskap. Folk funkar ju som dom gör, men för att göra sig förstådd, så behövs ju ett gemensamt vokabulär. Känns som jag får ihop gammalt betydligt mer strukturerat idag. Åtminstone för egen del, vilket är poängen.

ANNONS
Av Mikael - 8 december 2016 21:44

Känner igen eget resonemang, men inte annat. Vet inte riktigt hur jag ska känna inför det. Minne är en jäkla hål-ost   Men wtf, skiter i det förmodligen. Måste klura ett tag till på det. Nåja...

ANNONS
Av Mikael - 8 december 2016 21:35

Det här med *jämställdhet* slår ju över om tjejerna ska bli ?Mans-sluskar? som sitter i soffan med ketchup-stänk på tröjja och svälter ihjäl om man inte servar dem lol. Det finns såna tjejer också ska gudarna veta...


http://mirhepo.bloggagratis.se/2009/11/05/2157353-genus-perspektiv-och-hur-man-tolkar-sin-omgivning-utifran-vilka-forutsattningar/


Personligen skulle jag vilja sänka jämställdhets begreppet i öster-sjön, och införa ett Vuxenhets begrepp istället. <--- Klokt förslag, förvånar (lite ironisk) mig själv. 


Av Mikael - 8 december 2016 20:11

När man kritiserar tycker jag det är vettigast (inte perfekt själv och hackar säkert som andra). Men egen målsättning är att Kritisera generaliserande beteenden, felaktiga generaliserande slutsatser osv. Detta med ultimatum fattar jag inte, pga man binder upp sig själv på ett idiotiskt sätt. Även om man måste ställa ultimatum ibland. Men är väl bra om det är riktat emot en själv - Inte gå ut mer än absolut nödvändigt (på ett bra tag), annars bli tokig.


Märkte som sensitive empat - Herre gösses vilka tokerier i skalle förra året, efter umgänge med diverse folk. Är ju bara inse att jag drar på mig en massa jag inte vill ha å göra med. Men är ju praktiskt - Undrar man hur crazy funkar - Sätt mig brevid ett tag och kolla effekt lol. Total idiotisk. Men lärorikt. Tur att jag har kort negativt minne och är optimist. Jag får skylla mig själv om jag inte är extrem selektiv socialt. Att man själv är ett jäkla moron, det ska man individ specificera.


En till orsak att inte gå utan för dörr. Förmånga i olika kulörer =>


Av Mikael - 8 december 2016 19:58

En 3 barns mamma (kurdisk flicka) som jobbar ibland/sällan när hon har lust. Bor själv, är egenföretagare o är generellt en självständig tjej som man inte kan köra med normalt sett. Plus en annan liten kurdisk madam som jobbar där, reagerar minst sagt knepat när han gastar o domderar, även fast dom egentligen vet att han är en nolla som inte har några befogenheter över dem.


Utan tvekan så ogillar han både mig, och lillebror eftersom vi inte köper hans svin-stil, samt är noll rädda för han, vilket måste vara frustrerande för någon som försöker vara så hotfull han bara kan då.


Jag kan ju inte hålla käften så: Hörru mannen.... Går du på kola eller amfetamin??!! Du är en idiot och beter dig knepat o offensivt o är ett svin emot kvinliga personal som jobbar här, fast du inte har någon egentlig rätt då. Vilket resultera i öhh höhöhö, vad ? ööööö, o lite på skoj, -javisst. och lite velande sen o menar att amfetamin o kola är något negativt. Så jag -Vad menar du, är det något fel på kola o affe?? både ja o bror är gamla pundare, problem?? Sen frågade jag igen varför han är en fitta?? vilket fick han att muttra om att han var chef-blablabla. Jag: -Hörru, det kan du glömma, Han som står o baren e chef, du är ingenting, så vad är ditt problem?<--- Hade glömt det.


http://mirhepo.bloggagratis.se/2009/11/07/2161556-fordomar-om-fordomar/


Hyser lite ovilja emot dom. Att jag blir tokig av dom, är väl en nackdel. Fitthoror

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2016
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirhepo's Cyberpsyk med Blogkeen
Följ Mirhepo's Cyberpsyk med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se