Direktlänk till inlägg 12 december 2016

Men jo...

Av Mikael - 12 december 2016 03:55

För 90-100 år sedan så påstod ju svenska forskare att man hade fakta och bevis för att Samer, Finnar och svarta m.m var genetiskt underlägsna den vita ariska rasen. Samiska ungar skulle behandlas som vildar iom att dom var vildar enligt svensk uppfattning.


Barn tvingades med ---> polismakt att leva i total dödsläger missär, där vissa dog. http://mirhepo.bloggagratis.se/2010/01/07/2378515-gener-orsak-till-vad/


Någonstans så har jag på känn att jag alternativt egentligen inte gillar dom (organisationen...) speciellt mycket?!   


Vet ju att jag omvärderar saker per automatik, då och då. Men är väl som med andra sve myndigheter. Fattar att all kontakt med dem, har lett till försämring för mig... Det gör en Epiriskt reserverad och realistisk. Lägger inte över ansvaret på sve myndigheter för mig uppväxt, vilket helt är *familj's* orsak (påminnelse att dom kan sticka åt helvete - horfittor). Får ju skylla mig själv att jag föddes där, och sen var förstörd, så jag drabbade mig själv med det jag gjorde efter +18år... Vad ska man säga.


Är väl synd att jag inte glömt bort hur alla ser ut? Emotionellt neutral inför det. Vet inte vad jag ska tycka egentligen. Känner väl igen, alternativt 3? el nått sånt, av alla. Hade varit nice att glömt en Finn-kärrig från 5'års ålder... Men spela roll. Snacka om hårddisk rensning. Nåja 


Kommer ihåg grejjer där bara jag är med. Är väl bra att jag har varit själv relativt mycket. Trista grejjer/ögonblick som jag kommer ihåg som det hände 5 sekunder sen. Varför? Morgon efter Olof.P och nio-elva. Fattar inte varför men nått slant i huvud båda gånger. Folk är så himla vettiga emot varandra. Jäkla rabies apa som är galen som art... ???

 
ANNONS
 
Hemmamammafru.bloggplatsen.se

Hemmamammafru.bloggplatsen.se

12 december 2016 04:53


Jag är en kvinna på 46 år, fru, mamma är tuff, envis som människa bor i Småland i en pytteliten by.
Jag vill berätta om mitt liv och hur det är att bo i vildmarken på gott och ont. Mina funderingar och tankar och öden och äventyr m.m

Skratta och gråt och bli glad och arg tillsammans med mig för jag säger precis som jag tycker utan krusiduller.

Älska alla årstider m.m Jag har nära kontakt med alla djur runt omkring mig och alla barn.

Det bästa jag vet är att resa till fjället och åka utför och åka på längden.

Jag är alldeles för gammal för att blogga men det skiter jag i. Jag vill göra som jag vill och är både tjurig och envis. Man måste vara det för att klara av att bo så här.

Jag prata om min stora passion och det jag älskar att göra i livet är: hundar, hästar (rider), åka utför och på längden, seglar, vandra, fjället, dragträning, promenader, träning, sticka, vänner, grillar, äventyr m.m

Söker nya seriösa vänner att lära känna.

Min bloggadress:

http://hemmamammafru.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael - 14 december 2016 05:53

  Värsta rysaren... Men dom trivs väl... ???

...

Av Mikael - 14 december 2016 05:39

  Man lär så länge man lever. Att totalt förstöra för sig själv, av det man struntar i, som socialt anseende för okända/?bekanta? riskerar ju att inte funka pga att *Dom funkar som dom gör. Spelar ingen roll vilken uppmärksamhet dom får. Nåja......

Av Mikael - 14 december 2016 04:49

En med: http://www.decision-making-confidence.com/somatic-narcissist.html   En med: http://www.dualdiagnosis.org/generalized-anxiety-disorder/ + covert Narcissist ?tendencies?   En med: https://www.psychologytoday.com/blog/both-sides-the-couc...

Av Mikael - 13 december 2016 22:19

   

Av Mikael - 13 december 2016 13:00

Fått ihop allt i huvudet tror jag faktiskt. cPtsd relaterat och Crazy högen. Vilket gör att det inte känns så brottom. Sover ikapp som Fanken... Vilket känns som det behövs. Måste säga själv, att jag känt mig själv, lite extra *tokig* (not crazy)... ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2016
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirhepo's Cyberpsyk med Blogkeen
Följ Mirhepo's Cyberpsyk med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se