Direktlänk till inlägg 12 december 2016

Är väldigt mysko...

Av Mikael - 12 december 2016 03:40

För mig att läsa gammalt. Märker ju att det är jag, men endå inte. Har tappat en hel del på vägen. Viss kunskap, vilket gör mig förbannad, men vad göra. Kan inte påstå att "mitt gamla liv" känns som mitt faktiskt. Även om det är det. Men lite för ??? ........


Fungerar annorlunda med cPtsd'n och socialt på vissa sätt, tillsammans med annan gojja. Viss del så kan det, delvis emotionellt förankrat, bero på total Emotional detachment från all gammal gojja. Snacka om att jag fick kortslutning förra året   - Dont give a fuck... Borde fått det för evigheter sen. Jävla hjärnskadade dårar omkring mig från start... Hela fakking högen, av idioter som jag kommer ihåg. Tycker personligen att det räcker att empatisera med deras idioti. Blir ju uppenbarligen totalt knäpp av psykfallen...


Känns som att jag för min egen del, idag har en helt annan helhetsbild. Eftersom att knäppgökar är så stereotypiska i sitt beteende, så är det väl kanske inte så svårt att fylla i luckor. Är väl bra att jag kommer ihåg det jag lärt mig om minnet och vittnes skildringar. Kan inte lita på sig själv, det är helt givet. Men det funkar för mig. Skyller det på Infj personlighet?! Så har jag förklarings förankring.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael - 14 december 2016 05:53

  Värsta rysaren... Men dom trivs väl... ???

...

Av Mikael - 14 december 2016 05:39

  Man lär så länge man lever. Att totalt förstöra för sig själv, av det man struntar i, som socialt anseende för okända/?bekanta? riskerar ju att inte funka pga att *Dom funkar som dom gör. Spelar ingen roll vilken uppmärksamhet dom får. Nåja......

Av Mikael - 14 december 2016 04:49

En med: http://www.decision-making-confidence.com/somatic-narcissist.html   En med: http://www.dualdiagnosis.org/generalized-anxiety-disorder/ + covert Narcissist ?tendencies?   En med: https://www.psychologytoday.com/blog/both-sides-the-couc...

Av Mikael - 13 december 2016 22:19

   

Av Mikael - 13 december 2016 13:00

Fått ihop allt i huvudet tror jag faktiskt. cPtsd relaterat och Crazy högen. Vilket gör att det inte känns så brottom. Sover ikapp som Fanken... Vilket känns som det behövs. Måste säga själv, att jag känt mig själv, lite extra *tokig* (not crazy)... ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2016
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirhepo's Cyberpsyk med Blogkeen
Följ Mirhepo's Cyberpsyk med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se