Direktlänk till inlägg 11 december 2016

Kul kul... Wurs crappet

Av Mikael - 11 december 2016 06:07

http://docplayer.se/1588319-Wender-utah-rating-scale-wurs.html
http://www.ptsd.va.gov/professional/PTSD-overview/complex-ptsd.asp
1. Jag var rastlös och överaktiv, var alltid på gång https://en.wikipedia.org/wiki/Hypervigilance
2. Jag var rädd för olika saker = Tyvärr inte... https://www.reddit.com/r/entp/comments/4rdgbf/the_description_of_the_scout_mindset_at_the_end/
3. Jag hade svårt för att koncentrera mig och blev lätt distraherad = Executiva/Kognitiva funktioner är nedsatta vid kronisk stress.
4. Jag var ängslig och orolig = Hypervigilans och tidig erfarenhet av fysiskt våld, resulterade i viss konkret bevisad förväntan om omgivningen. Familj som försöker t.ex strypa, kväva en, får en att hajja till. Tillsammans med en massa annat. Hajjar att dom/crazy är självlösande problematik. Men Emotionell impuls att hjälpa dom på traven ner i avgrund, tycker jag att jag kan kosta på mig... (Vilket jäkla skit test för den delen)
5. Jag var ängslig och orolig = Hpa axel i fientlig miljö, där man drabbas med gämna mellanrum av diverse hostile handlingar emot en, resulterar i att man fungerar som man ska...
6. Jag hade svårt med uppmärksamheten, jag dagdrömde mycket = Detta är intressant. Infj external sensing SE, tvångkör systemet och overridar andra kognitiva funktioner för oss. Tillsammans med Hypervigilance (måste vara beredd på att omgivning kan få psykos spel), och dissociativa funktionen för Infj, och cPtsd patienter i allmänhet. Blir vad det blir...
7. Jag hade kort stubin och brusade lätt upp = Obefintlig. Pga psykotisk våldsam familj och omgivning. Har praktiserat "Gray rock" metod sen liten ålder...  
8. Jag var blyg och känslig = Sensitive (med sinnen är inte samma sak, men uppenbarligen. Märker tydligen objekt ute i rymd och en massa annat utan zoloft lol). Reserverad, privat osv som Infj personlighets typ, gills inte. Nyfikenhet tar över. Men beror på emotionell utbrändhets grad. Social fobi diagnos på mig, är rena skämtet lol.
9. Jag hade ofta temperamentsutbrott och blev plötsligt och utan förvarning mycket ilsken = Inte tillräckligt tydligen. Gray rock beteende tillsammans med Infj beteende, är vad det är. Övar på mer agro...
10 Jag hade svårt att avsluta påbörjade aktiviteter, att fullfölja det jag tänkt mig från början = Uppenbarligen inte...  Att man blir stoppad räknas inte... Att ha hjärna i detta land är näst intill olagligt...
11. Jag var envis och viljestark = Lever fortfarande, och trycker ner kunskap i halsen på folk, så jag figure att ganska så mycket? Handlar ju om personlighet, till en massa andra motiverande faktorer.
12. Jag kände mig sorgsen eller ledsen, nedstämd eller olycklig = Har problem motsatt med detta som Infj... Framförhållning positiv funkar för mig. Är road av ingenting heller. Borde realistiskt vara det över min situation. Självklart efter normala motgångar, så i realistisk grad.
13. Jag var vild, oförsiktig, "ofta med i olika hyss" = Mythbuster stil, på med hjälm. Även om jag har varit lite väl förhoppningsfull. Men beror ju säkert pga optimisten i mig. Klantig som få, utan tvekan. Men bara 1 gång... Tillskriver det till Scout mindset.
14. Jag var missnöjd med livet, tyckte inte det var roligt = Är hopplöst oförskämd och tycker otroligt mycket är hysterisk kul och konstruktivt. Extrapolerar massvis och för över till annat.
15. Jag var olydig hemma, stretade ofta emot, var oförskämd = Narcissist family dynamics... Har alltid haft problem att inte reagera på det. Kostar massvis, men kan inte låta bli att hacka på psykfall.
16. Jag hade låg självkänsla = Trots att korkade psykfall har varit på mig hela livet, så vet jag vad jag kan själv. Har försökt att fördumma mig med flit för att passa in... Idiot hjälpsam... <--- Anser inte att det finns ett bra sätt att definiera. Infj-idiot... Here to help lol. Men nja, inte speciellt.
17. Jag var retlig och irriterad = Definitivt för lite. Korrigerat det sista året, tillsammans med framåt. Kan nog inte låta bli att initiallt impuls skratta om man krossar planeten. Good riddance idiot apa :)
18. Jag var utåtriktad, social och vänlig mot andra = Odrägligt mycket i personkontakt. Infj sjuka det åxå tydligen lol. Tycker själv att jag bemästrar en hel del sociala situationer och är flexibel till social novelty standard. Även om jag försöker nöta bort det idag.
19. Jag hade svårt att hålla ordning, var rörig = Är det med flit så räknas det inte. Men väldans strukturellt och kronologiskt organiserad...
20. Jag hade snabba och kraftiga humörsvängningar = Som flatline heart monitor lol... Gray rock survival. Tillsammans med att det krävs mycket och specifikt för att göra mig upprörd. Inte som Crazy som blir agro av allt möjligt... Vilka dårar...
21. Jag var arg = Reaktivt emot omgivning, simmering långsiktigt... Är en massa annat samtidigt så det varierade väl. Inte underligt med Norman Bates omgivning... Men inte alls, i förhållande till vad jag borde. Snabb tar igen det idag lol.
22. Jag hade gott om kompisar och var populär = Normalt. Oturligt nog. Infj socialt kompetent... Det drabbar en själv.
23. Jag hade bra ordning på mig själv och mina saker = Infj o saker verkar inte vara en match lol, men Cluster B omkring sig = en bonus iom att andra ska inte ha någonting. Är väl en delorsak att dom är så agro emot mig. Har allt viktigt i huvudet.
24. Jag handlade först och tänkte sedan, var impulsstyrd = Infj stereotypisk...
25. Jag var omogen för min ålder i vissa sammanhang = Med tanke på hur norm var/är - så säger jag gladeligen -Jajjamensan, även om det var svårt att följa normal mänsklig utveckling.
26. Jag kände ofta att jag hade gjort fel och ångrade mig = Narcissist scapegoat, är vad det är... Man ska empatisera med det stackars psykfallen ju. <--- Idiot social norm...
27. Jag hade lätt att tappa kontroller över mig själv = Se ovan... Inte ha evigt tålamod med crazy omkring sig, rena dödsfällan iom att dom försöker ta livet av en då.
28. Jag tenderade att agera ologiskt eller vara irrationell = Inte mycket va... Infj/tj rationell... Rättade mig efter yttre omständigheter, som jag gör idag också. I praktiken så anser jag just idag att det är totalt ologiskt. Logiskt = DÖ ERA GALNINGAR :)
29. Jag var inte populär bland de andra barnen, hade svårt att dra jämt, vänner tröttnade fort på mig = Motsatt normalt
30. Jag var klumpig och hamnade ofta utanför i idrott, gymnastik osv. = Infj/Se visuospatial/kinestetisk - Inte mycket va :)
31. Jag var ofta rädd att tappa kontrollen = Inte mycket va... Realistisk i bedömning av kontroll. Crazy omgivning omkring sig, så är det meningslöst att försöka micromanage andra när det inte är möjligt.
32-40 = Infj...
41 - 49 = Stressrelaterade och socioekonomiska/psykosociala självklarheter.  
50. Jag var för det mesta duktig, lärde mig fort = Infj särbegåvning...
Resten är bara strunt. Se till den ovan. Samt scapegoat för hela omgivningen.

http://narcissisticbehavior.net/narcissistic-victim-syndrome-a-new-diagnosis/ <--- Lär sig någe nytt varje dag om man vill...


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael - 14 december 2016 05:53

  Värsta rysaren... Men dom trivs väl... ???

...

Av Mikael - 14 december 2016 05:39

  Man lär så länge man lever. Att totalt förstöra för sig själv, av det man struntar i, som socialt anseende för okända/?bekanta? riskerar ju att inte funka pga att *Dom funkar som dom gör. Spelar ingen roll vilken uppmärksamhet dom får. Nåja......

Av Mikael - 14 december 2016 04:49

En med: http://www.decision-making-confidence.com/somatic-narcissist.html   En med: http://www.dualdiagnosis.org/generalized-anxiety-disorder/ + covert Narcissist ?tendencies?   En med: https://www.psychologytoday.com/blog/both-sides-the-couc...

Av Mikael - 13 december 2016 22:19

   

Av Mikael - 13 december 2016 13:00

Fått ihop allt i huvudet tror jag faktiskt. cPtsd relaterat och Crazy högen. Vilket gör att det inte känns så brottom. Sover ikapp som Fanken... Vilket känns som det behövs. Måste säga själv, att jag känt mig själv, lite extra *tokig* (not crazy)... ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2016
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirhepo's Cyberpsyk med Blogkeen
Följ Mirhepo's Cyberpsyk med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se