Direktlänk till inlägg 10 december 2016

Har insett och förlikat mig att omgivning kanske inte är så intellektuell? <--- Snäll förolämpning

Av Mikael - 10 december 2016 18:23

Jag anser undermedvetet att det är artigt att förklara vissa saker. (Fick höra av narcissister att det var onödigt... Men det är deras åsikt)...


Detta ledde senare till att läraren "anonymt" påstod att jag störde genom att prata för mycket, vilket är en kollektiv bild av hur en Adhd person beter sig på.


http://mirhepo.bloggagratis.se/2009/12/12/2284287-forestallning-om-hur-man-fungerar-socialt/


Har insett att Pragmatisk språkstörning (om beror på biologi, eller uppväxt - who knows. Men noll problem med det idag, mer än att flera verbaltal källor stänger av fokus). Infj, Höger-hjärnhalva orienterad, cPtsd osv sätter ju sina spår i hur Jag (och andra liknande) kommunicerar. Vilket är lajbans...


Har ju sagt länge, att jag skulle ta livet av mig om jag hade norm Iq, vilket nog stämmer. Är nice att man beskriver Growth mindset idag, på ett enkelt sätt = Folk är idioter pga dom är LATA JÄVLA FYLLON   


Varför vissa män blir rädda för mig, beror ju inte på att dom ser mig som ett fysiskt hot. Det är mer att dom är hotade av min personlighet, närvaro där dom ser/ tolkar vissa saker hos mig, baserat på sin egen erfarenhet. Jag förkalrar det simpelt med att dom ser att jag inte delar samma värdegrund som dem, samt reagerar offensivt emot visst själviskt beteende som jag sätter stop för på ett el annat sätt.


Just den här snubben anser sig att ha rätt att utsätta kvinnor för hot, mobbing, ofredande, förolämpningar, tvång. Kvinnor är hundar som ska vara glada om dom får äran att vara hora/hembiträde till han, som ska lyda alla hans nycker då. Han vet i bakhuvudet att detta är ett olagligt beteende, och med en person som mig, så är det säkert att han får konsekvenser av sitt beteende, men någonstans så har dom svårt att lägga band på sig, så att det leder oundvikligt till problem för dem.


Föraktet beror på att dom anser sig stå över mig, när det gäller rätt att bete sig på ett visst sätt emot andra, att dom är mer kunniga och erfarna, att dom har aktoretet över mig etc.


Har ju Hittat förklaring till detta vetenskapligt = Dom är KOMPLETT GALNA DÅRAR = Narcissist cluster B patienter. Som t.ex Snuten som satte mig i fyllecell (packad på lyrica) för att jag sa att hans kollega var fantatiskt vacker (fick kortslutning direkt när jag såg henne)     Hon himla med ögon och tyckte idioten var ju idiotisk i beteende...


JÄVLA FITTHOROR = KVINNOR KAN TA HAND OM SIG SJÄLVA   (Inte psykfallen då = Emotionellt 3år - Vilket har varit en bra nylig insikt då... Idioter...)<--- Dom ragator som utnyttjar det - Golddigger luder   - Umgås med mördare typ (cluster b personer med flit) och sen ska nån rädda dem... Nejtack...


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael - 14 december 2016 05:53

  Värsta rysaren... Men dom trivs väl... ???

...

Av Mikael - 14 december 2016 05:39

  Man lär så länge man lever. Att totalt förstöra för sig själv, av det man struntar i, som socialt anseende för okända/?bekanta? riskerar ju att inte funka pga att *Dom funkar som dom gör. Spelar ingen roll vilken uppmärksamhet dom får. Nåja......

Av Mikael - 14 december 2016 04:49

En med: http://www.decision-making-confidence.com/somatic-narcissist.html   En med: http://www.dualdiagnosis.org/generalized-anxiety-disorder/ + covert Narcissist ?tendencies?   En med: https://www.psychologytoday.com/blog/both-sides-the-couc...

Av Mikael - 13 december 2016 22:19

   

Av Mikael - 13 december 2016 13:00

Fått ihop allt i huvudet tror jag faktiskt. cPtsd relaterat och Crazy högen. Vilket gör att det inte känns så brottom. Sover ikapp som Fanken... Vilket känns som det behövs. Måste säga själv, att jag känt mig själv, lite extra *tokig* (not crazy)... ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2016
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirhepo's Cyberpsyk med Blogkeen
Följ Mirhepo's Cyberpsyk med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se