Alla inlägg den 8 december 2016

Av Mikael - 8 december 2016 17:11


Har ju fattat idag att hela omgivningen har hatat mig från födsel. Ser jag till gemensamt beteende... Är pragmatisk realist - end conclution - Står det svensk i passet - Autohatar mig undermedvetet - FINE u fucker   

Av Mikael - 8 december 2016 16:53


Dom mest basala kunskaperna som man lär ut = Fel = Konstigt att det är som det är.

Av Mikael - 8 december 2016 16:40

Socioeconomic factors - Intro to Psycholog

 



Majoriteten av abc diagnostiserade som jag känner till, saknar gymnasial utbildning. Dom saknar kunskap i biologi etc.


Finns ju en förklaring om dom måste spendera 1/3 till 2/3 mer energi för att få ihop det. Tillsammans med Psykosocial stress som alla hämmas av i olika utsträckning. Säger nu inte att Adhd inte finns. Men verifierade att 1 av 8000 patienter kunde härledas till genetisk orsak 2009. Vet inte om det har blivit bättre idag. Ifall det beror på Epigenetic (yttre omständigheter) så håller ju inte genetiska modellen heller - BARA GNÄLL FRÅN VUXNA FYLLON PÅ KIDS. Stoppa knark i dom eller Blama dom - Så mår den vuxne Narcissisten bra. FITTSAMHÄLLE


http://www.skolverket.se/skolutveckling/larande/sarskilt-stod-1.243296


Min alkis farsa hade pratat med en rektor om missbruk, och rektorn konstatera att det inte var problem med ungarna, utan Knarkar/fyllon till föräldrar.


Extroverta Crazy fuckers som måste ha beröm hela tiden och Hålla låda med sitt jävla svammel...



Påhittad källar kunskap utan vetenskaplig förankring är deras modell. Klagar man så slår dom sönder stället.

Av Mikael - 8 december 2016 16:33

Det må ju så vara att vissa av patienterna inte orkar att bry sig, där jag tidigare har varit inkluderad då, där jag inte orkade att bry mig mera än att anta, att det är säkert likadant för alla andra som åker på samma diagnos som jag. Men det stämmer ju inte riktigt då. <--- 2009. Är ju likadant idag. Har varit lika idiotiskt i 44år. Fullt av cluster b idioter och andra lögnare. Offentlig sektor är som samhall - Man stoppar in Crazy där. You got'a luv it   


PRODUKTIVITET OCH SLUTRESULTAT ÄR OBEFINTLIGT!



Är som sagt inte bara chefen som ska jobba.



Av Mikael - 8 december 2016 16:20



<--- Superkul o se hela högen. Vet inte hur länge sen som jag gjorde test själv, men dom flesta typer som hade gjort det var listade i topplista och Infj var total majoritet (+50% eller fler). Vilket säger nått för mig åtminstone. Är ju lite blandade siffror, men 1.5-2.5% av befolkning funkar som Infj. Såg nånstans att män är på 0.4% vilket är lustigt på egen bekostnad - Värsta kvinnan lol. (Har haft testoteron på 2nmol åxå) <--- Avslöjjad totalt lol. <--- Stressorsak men roligare å göra om det positivt. Har ju haft en drös med kvinnosjuker åxå lol. Så, jo... Kan relatera   

Av Mikael - 8 december 2016 11:45

Umgås hellre med ebola virus än med en hel del... Får ju finna mig i att bli Hackad på alla sätt av Crazy.


My bizzness:


https://sv.wikipedia.org/wiki/Schamanism

http://www.kvinnofronten.nu/Formodrar/samiska_gudinnor.htm


Efter 44 år så känns det som min compassion är slut = Folk kan dra åt helvete. Stänger ju av Min radiokanal med zoloft - vilket funkar perfa för mig. Spelar ingen roll. Jag vet hur det ligger till för min egen del, och har aldrig reflekterat eller tänkt på det mer än, att jag fått ?konstiga-normala? ideer som *Sacred* Geometry i tidig 20års ålder, och vissa grejjer i barndom - Är garanterat en massa jag glömt tack vare crazy. Sen att jag varit stalkad av idioter - Som har upprepat samma grejjer fast dom inte haft kontakt, och annat som hänt, har ju varit ??? har inte haft tid och tänka på det.



Av Mikael - 8 december 2016 11:39


Fungerar även att skriva med YouTube videos vilket jag åtminstone tycker är ?Orginellt? Textkladdet med krabb'tassar är lite begränsat i fart.   

Av Mikael - 8 december 2016 11:31

Sadia Oreland har i sin avhandling använt en djurexperimentell modell, kallad "Maternal Separation". Genom att separera nyfödda råttungar under olika lång tid från mamman simulerar modellen en emotionellt trygg respektive otrygg uppväxtmiljö. Hon analyserade sedan förekomsten av signalämnena oxytocin, vasopressin och opioider samt bansystemet för serotonin i hjärnan. Dessa ämnen och system är viktiga för socialt beteende, ångest, depression och drogmissbruk.


http://mirhepo.bloggagratis.se/2009/11/18/2200575-signalsubstanser-och-andra-missbruk/


Bruk av droger är överflödigt nu iom uppnådd effekt. Påstår inte att jag inte haft trassel med det, men noll problem idag - Så skitsnacket 12-steg/aa kör med, köper jag inte. Fattar det som att det är som en källa för nytt supply och en passande Reframad ursäkt från Narcissist. Är därför så få slutar att dricka där. Samt så sticker 50% direkt, eller dyker inte upp.


Har ju hittat rätt infomässigt så att jag kan rensa skalle från problem. Förra årets kalldusch - Morsan sa tillslut vad som hände när jag var 18mån - Brände sönder munnen (av orsak som inte spelar någon roll) - Snacka om att dom sabba hela uppväxten - Värsta dårar hela högen. Tillsammans med andra crazy som jag har dragit på mig i vuxen ålder. Detta med socialt umgänge känns helt mättat för resten av livet = Finns annat viktigare att göra.



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2016
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards