Alla inlägg under november 2016

Av Mikael - 7 november 2016 20:00


<--- BÖGAR ÄR EXTREMT UNDERMEDVETET AVUNDS SJUKA PÅ KVINNOR... ENDA MAN INTE KAN GÖRA SOM KVINNA KAN = SKAFFA MER SMÅ BÖGAR! DÄRFÖR JAGAR DOM ER HELA TIDEN! DOM HATAR/FÖRAKTAR ER UNDERMEDVETET...


TRANSEXUELLA KVINNOR HAR ETT HELVETE MED BÖGJÄVLARNA!


STÅR INTE UT MED EN ENDA BÖGMAN PRIVAT SOCIALT! ALLA MÄN = BÖGAR! THATS IT! = MIN ÅSIKT!SLUTA UMGÅS MED DOM TACK :) UTNYTTJA DOM ENBART SEXUELLT OCH SOM BETJÄNT! <--- Deras retorik   ANNONS
ANNONS
Av Mikael - 7 november 2016 19:55


MASTER COCK SUCKERS   SPERMA/TESTOTERON - KUKSUGNING, RÖVKNULL OSV = ALLT DOM LEVER FÖR!


Av Mikael - 7 november 2016 19:39

Visuell perception är förmågan att med hjälp av synintryck tolka yttre stimuli. Tolkningsresutatet sker i samverkan mellan ett synorgan och ett centralt nervsystem. Förmågan att tolka yttre stimuli är olika hos olika individer/arter och beskrivs ofta med termer så som till exempel färgseende och djupseende.

Förmågan till visuell perception begränsas till stor del av synorganet, men även av förmågan att tolka de intryck som synorganet registrerar. Tolkningen av intrycket från synorganet behöver i olika grad stöd av intryck från andra organ, till exempel hörsel eller känsel för att kunna göra en korrekt tolkning av intrycken. De samlade intrycken blir då mer värt än delarna var och en för sig.https://sv.wikipedia.org/wiki/V%C3%A4rldsreligion *TILLBER SATAN/LUCIFER (What ever dom kallar mr NUMBER 1) Bahai tror gör det också. Kanske inte lika aktivt...


DERAS SATAN GUD VILL ATT VI SKA LEVA SOM IDIOT APA I SKOGEN OCH KNULLA VARANDRA I RÖVEN SOM BÖGAR - MONOTEISM = BÖGSEKTER ALL THE WAY! DET ÄR DAGS FÖR EN KVINNO DÖDS KULT = ala's Moi   SÅ FORT BÖGSEKT MEDLEMMARNA DÖR = VI AVSKAFFAR DERAS QUANTUM ENERGI SOUL SÅ FORT VI KAN!


<--- BARA JÄVELSKAP LOL. NI FÅR BÖGA IHJÄL ER HUR MYCKET NI VILL!   GÅ RUNT MED MACHO T-SHIRT = SPERMDUMPSTER PÅ ER... Ni drömmer att ERA MANS POLARE SKALL GÖRA DETTA PÅ ER: https://sv.wikipedia.org/wiki/Bukkake EFTERSOM JAG ÄR MEGA-SUPER EMPAT så har jag listat ut erat SPERMA/TESTOTERON ADDICTION = LÄNGE SEN... HAR INTE FATTAT VARFÖR NI UMGÅS MED KVINNOR... Men AMY CUDDY listade ut det åt oss - Härskar teknik samspel. SPERMA/Testeron ADDICT-MAN manipulerar omgivning att trigga kortisol = Han får SPERMA/TESTOTERON KICK!Kropps egen produktion.
Av Mikael - 7 november 2016 07:43


HAR KORT PÅ DOM 3 SOM HÅLLER PÅ! FOTO MED FACE PLASTERED ÖVER HELA NÄTET!

...

Av Mikael - 7 november 2016 07:34Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirhepo's Cyberpsyk med Blogkeen
Följ Mirhepo's Cyberpsyk med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se