Alla inlägg under september 2016

Av Mikael - 19 september 2016 05:25

Får Gilla tics av dessa =>



Jag fattar ju att jag är ur funktion och får leva med det... Faktiskt så skulle jag inte stå ut 1 sekund i en relation med dem... DOM är TOTALT KOKTA I ROTEN, även om dom är söta då. Folk får ju vara som dom vill. Jag pallar inte med vissa dock... (viss reservation lol... Förstått att det är bäst att låsa in sig o isolera sig... LÄNGE!)   


MDMA Botar väl långvarigt intresse, (risk för empathy enmeshment). Om min tillvaro inte är knuten till dem, så kvittar det ju om dom kör sexmara på en motorhuv nere på stortorget (deras stil typ lol). Enda trista grej som dom pajjat hos mig är Naiv disney prinsess style själv. Även om jag inte är blyg o idiotpryd. Hade varit nice att inte blivit manövrerad ditt jag inte hör hemma...


Men men... Syfilis*R'US klubben, är ju som dom är... Vad göra...

...

Av Mikael - 19 september 2016 05:16


Shit vad Vi tillsammans har sönder varandra...

:)

Av Mikael - 19 september 2016 05:03


Avoidant Attachement = Cheater "pornstar" Style lol...



Av Mikael - 19 september 2016 04:49

https://www.16personalities.com/sv/infp-personlighet

De bästa med dessa egenskaperna är att det låter INFPare kommunicera med andra på en djup nivå, de finner det lätt att använda metaforer och liknelser, och förstår och kan skapa symboler för att dela sina idéer. Deras starka intuitiva kommunikatsionsstil kan enkelt översättas till kreativt arbete och det är därför inte märkligt att många INFPare är poeter, författare och skådespelare. Det är viktigt för en INFPare att förstå sig själv och deras plats på jorden och de utforskar dessa idéer genom att framhäva sig själva via sitt arbete.



<- Kokt på rätt sätt ->


  



Av Mikael - 19 september 2016 04:35

Är jag missnöjd med Empat generaliseringen. Känns lite som att det har blivit en synonym till en Medberoende till andra personr med diverse problematik i vissa fall.


Om det nu är så att Det primärt är Infj ( https://www.16personalities.com/sv/infj-personlighet ) + ett par till personligheter som är liknande, så skulle det Förklara det Mera logiskt. Är faktum att Samma miljö/behandling leder till Olika konsekvenser.


Att jag är "Empat pucko" och SläktPsykon är KOMPLETT GALNA!   = Genotyp personlighet förklarar OLIKA FENOTYPER

:)

Av Mikael - 19 september 2016 03:55


ME: https://www.16personalities.com/sv/infj-personlighet

INFJ personligheten är väldigt ovanlig, mindre än en procent av jordens befolkning har den, fast de har trots dettalyckats lämnat ett stort intryck på världen. Som Diplomater (NF) har de en medfödd känsla för idealism och moral, men vad som får dem att sticka ut är det Planerande (J) karaktärsdraget – INFJ är inte slöa drömmare, utan personer som gärna tar konkreta steg för att uppnå sina drömmar och samtidigt lämna ett positivt intryck på sin omgivning.


https://www.16personalities.com/sv/istj-personlighet

STJ personlighetstypen anses var den största, den upptar cirka 13% av jorden befolkning. Deras karaktärsdrag definieras av integritet, praktisk logik och outröttlig uppgifts-dedikering, vilket gör ISTJare till en vital grundsten i familjen samt organisationer som håller hårt på traditioner, regler och lagar, t.ex polisen, myndigheter och försvaret. Personer med ISTJ personlighetstypen gillar att ta ansvar för sitt agerande och är stolta över sitt arbete om de jobbar för ett specifikt mål – en ISTJare slösare inte med sin tid och energi medans de med noggranhet och tålamod, utför varje nödvändig uppgift.    



Hon ser så pytteliten ut: http://www.mind-mastery.com/ Fast så himla klok.



Om en ISTJare säger att han kommer göra något, kommer han göra det, oavsett vad det kostar, och de förstår sig inte på personer som inte kan hålla löften. Att kombinera lathet med oärlighet är det snabbaste sättet att bli ovän med en ISTJare.


Av Mikael - 19 september 2016 03:33

När jag hittar otroligt kloka personer som hjälper med kunskap.



Francis chose not to live in the official papal residence in the Apostolic Palace, but to remain in the Vatican guest house, in a suite in which he can receive visitors and hold meetings. https://en.wikipedia.org/wiki/Pope_Francis

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards