Direktlänk till inlägg 11 september 2016

Boundrys - Se ut som en söt igelkott :)

Av Mikael - 11 september 2016 22:40


--- ca16.00 - 17.00min Konfrontera HORFITTA UNGE! KONSEKVENS = Gaslighting is a form of psychological abuse used by narcissists in order to instill in their victim’s an extreme sense of anxiety and confusion to the point where they no longer trust their own memory, perception or judgment.

DOM ÄR MIISSBILDADE FRÅN LITEN ÅLDER - BEHÖVER SLÄNGA DOM I MADRASERAD ISOLERINGSCELL OCH KASTA BORT NYCKEL!!! FÖRÄLDRAR OCKSÅ SOM STRAFF!(Om det inte finns en riktig legitim orsak!) http://narcissisticbehavior.net/the-effects-of-gaslighting-in-narcissistic-victim-syndrome/


http://www.expressen.se/nyheter/han-tjanar-miljoner--pa-flyktingbarnen/ Tar för givet att det inte är något snille. Såg hur han beteende sig på Stjärnorna på slottet emot dom andra... HAN SKULLE GÖRA SAKER FÖRST, HAN SKULLE PRATA FÖR IOM ATT HAN VISSTE HUR DET LÅG TILL!! (Han är ju noll orginell, utan en dussin artist - Finns drösvis med dom - Low IQ - Som hotar sig fram i livet - Så att folk belönar dem med Falsk beundran...) Han har Tagit Socialtjänstens AA KONCEPT och gjort flykting boende av det... Så orginellt var det.


Att normalt folk inte blir så HÄR MED DOM??? =>Är för mig, VÄLDIGT UNDERLIGT???


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael - 14 december 2016 05:53

  Värsta rysaren... Men dom trivs väl... ???

...

Av Mikael - 14 december 2016 05:39

  Man lär så länge man lever. Att totalt förstöra för sig själv, av det man struntar i, som socialt anseende för okända/?bekanta? riskerar ju att inte funka pga att *Dom funkar som dom gör. Spelar ingen roll vilken uppmärksamhet dom får. Nåja......

Av Mikael - 14 december 2016 04:49

En med: http://www.decision-making-confidence.com/somatic-narcissist.html   En med: http://www.dualdiagnosis.org/generalized-anxiety-disorder/ + covert Narcissist ?tendencies?   En med: https://www.psychologytoday.com/blog/both-sides-the-couc...

Av Mikael - 13 december 2016 22:19

   

Av Mikael - 13 december 2016 13:00

Fått ihop allt i huvudet tror jag faktiskt. cPtsd relaterat och Crazy högen. Vilket gör att det inte känns så brottom. Sover ikapp som Fanken... Vilket känns som det behövs. Måste säga själv, att jag känt mig själv, lite extra *tokig* (not crazy)... ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirhepo's Cyberpsyk med Blogkeen
Följ Mirhepo's Cyberpsyk med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se