Direktlänk till inlägg 11 september 2016

ANKNYTNING...

Av Mikael - 11 september 2016 22:00

När experter pratar om anknytning hänvisar de till att du känner dig fäst vid ditt barn. Det är en känsla som gör att du vill överösa barnet med kärlek och ömhet eller kasta dig framför en lastbil för att skydda ditt barn. För vissa sker detta inom några dagar, det kan till och med ske inom några minuter, efter födseln.

http://www.gravid.se/att-anknyta-till-sin-bebis/


Att det inte skulle Vara likadant för Vuxna. Är som att påstå att Kvinnor och Män har en helt Olik Biokemisk Reaktion... Vilket vi inte har. MEn för Pappor som uppenbart funkar som Mammor...


Hur som helst så. Att Vuxna till Vuxna åxå Skapar "Anknytning" med varandra på några minuter upp till dagar, torde ju säga sig självt. OM MAN NU ÄR BIOKEMISKT OCH Emotionellt PAJ så är det väl inte så svårt att räkna ut att DET BLIR SOM DET BLIR...


Svårt att SKRIVA MED HÄNDER, UTAN EGNA HÄNDER... 


Folk som är uppenbart i CRAZY-RANGE eller har PAJ ANKNYTNING. BORDE INTE UMGÅS MED 1 enda annan människa...


ISOLERAD SOM CAMHORA PÅ SIN HÖJD...


CRAZY ELLER TRASIG ANKNYTNING FÖRSTÖR ANDRAS ANKNYTNING - SKITEN SPRIDER SIG ÄVEN I VUXEN ÅLDER...


http://www.rfsu.se/sv/Sex--relationer/Relationer/Radsla-for-narhet/

Kanske har du blivit rejält bränd i någon relation (FÅTT OTRYGG ANKNYTNING I VUXEN ÅLDER!) och efter det blivit oerhört ... att man bryter mot de regler som man satt upp i ett förhållande.


Det finns olika sorters närhet, känslomässig och fysisk. Anledningarna till varför en person undviker det ena eller det andra varierar väldigt mycket. Om en person är rädd för närhet och vill förändra sitt sätt att tänka kring detta finns det sätt att göra det på.


HUR PÅVERKAR OTRYGG ANKNYTNING??? http://stress.se/nyhetsinlagg/nu-ar-stress-vanligaste-orsaken-till-sjukskrivning/


VI BEHÖVER SVENSKA GESTAPO SOM SAGT!!! PUTSA BATONGERNA   


Antisocial personality disorder is a disorder that is characterized by a long-standing pattern of disregard for other people’s rights, often crossing the line and violating those rights. http://psychcentral.com/disorders/antisocial-personality-disorder-symptoms/


9.7?Miljoner Det går fort att Kolla. Sen är det bara att Massdeportera DÅRARNA!


Kinas beslutsfattare har nu bestämt att de ska avveckla programmet för ”omskolning genom arbete” i arbetsläger, skriver AFP. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18090259.ab


    


Lack of empathy, inflated self-appraisal, and superficial charm are features that have been commonly included in traditional conceptions of psychopathy and may be particularly distinguishing of Antisocial Personality Disorder in prison or forensic settings where criminal, delinquent, or aggressive acts are likely to be nonspecific. These individuals may also be irresponsible and exploitative in their sexual relationships. = KNULL APA!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael - 14 december 2016 05:53

  Värsta rysaren... Men dom trivs väl... ???

...

Av Mikael - 14 december 2016 05:39

  Man lär så länge man lever. Att totalt förstöra för sig själv, av det man struntar i, som socialt anseende för okända/?bekanta? riskerar ju att inte funka pga att *Dom funkar som dom gör. Spelar ingen roll vilken uppmärksamhet dom får. Nåja......

Av Mikael - 14 december 2016 04:49

En med: http://www.decision-making-confidence.com/somatic-narcissist.html   En med: http://www.dualdiagnosis.org/generalized-anxiety-disorder/ + covert Narcissist ?tendencies?   En med: https://www.psychologytoday.com/blog/both-sides-the-couc...

Av Mikael - 13 december 2016 22:19

   

Av Mikael - 13 december 2016 13:00

Fått ihop allt i huvudet tror jag faktiskt. cPtsd relaterat och Crazy högen. Vilket gör att det inte känns så brottom. Sover ikapp som Fanken... Vilket känns som det behövs. Måste säga själv, att jag känt mig själv, lite extra *tokig* (not crazy)... ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirhepo's Cyberpsyk med Blogkeen
Följ Mirhepo's Cyberpsyk med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se