Direktlänk till inlägg 11 september 2016

Varför folk gör sig så AVTRUBBADE??

Av Mikael - 11 september 2016 21:39

http://spectrum.ieee.org/nanoclast/semiconductors/materials/nanoparticles-found-in-brains-comes-from-external-sources


An international team of researchers, led by Barbara Maher, a professor at Lancaster University, in England, has found evidence that suggests that the nanoparticles that were first detected in the human brain over 20 years ago may have an external rather an internal source.


These magnetite nanoparticles are an airborne particulate that are abundant in urban environments and formed by combustion or friction-derived heating. = DÄCKFRIKTION OCH DRIVMEDELSFÖRBRÄNNING = NI SOM HAR BIL OCH KÖRKORT - MISSHANDLAR ERAN OMGIVNING MED GIFTER! 


Ingen moralisering. Utan bara fakta!

Jag FÖRSTÖR HAVET varje gång jag tvättar mina favo fleece grejjer (värsta ångest för det)   Låter bli så ofta jag kan...


Microplasterna HAMNAR I FISK? Vet inte hur bra man är att rena kranvatten från microplaster? Men fisk kan man välja bort. Det kan man inte direkt göra med LUFT utanför fönstret...


Är tacksam att jag aldrig ägt, kört en bil, och åkt med i bil otroligt sällan. Om man nu inte behöver bil för sin direkta överlevnad - Så anser jag att det är överflöd som man kan vara utan... Att vara obstinat Patriot och betala massa bensinskatt, vägskatt, försäkringar osv tillsammans med att riskera att krocka med nått? Käns som att vinsten är liten... Mellan stockholm - Göteborg så är det ju inte precis svårt att klara sig utan... ÄR BARA LATHET oftast...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael - 14 december 2016 05:53

  Värsta rysaren... Men dom trivs väl... ???

...

Av Mikael - 14 december 2016 05:39

  Man lär så länge man lever. Att totalt förstöra för sig själv, av det man struntar i, som socialt anseende för okända/?bekanta? riskerar ju att inte funka pga att *Dom funkar som dom gör. Spelar ingen roll vilken uppmärksamhet dom får. Nåja......

Av Mikael - 14 december 2016 04:49

En med: http://www.decision-making-confidence.com/somatic-narcissist.html   En med: http://www.dualdiagnosis.org/generalized-anxiety-disorder/ + covert Narcissist ?tendencies?   En med: https://www.psychologytoday.com/blog/both-sides-the-couc...

Av Mikael - 13 december 2016 22:19

   

Av Mikael - 13 december 2016 13:00

Fått ihop allt i huvudet tror jag faktiskt. cPtsd relaterat och Crazy högen. Vilket gör att det inte känns så brottom. Sover ikapp som Fanken... Vilket känns som det behövs. Måste säga själv, att jag känt mig själv, lite extra *tokig* (not crazy)... ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirhepo's Cyberpsyk med Blogkeen
Följ Mirhepo's Cyberpsyk med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se