Direktlänk till inlägg 11 september 2016

Vuxen som 20 - Oväntat?

Av Mikael - 11 september 2016 20:10Normala som (Tar livet av sig), påbörjar och ångrar sig, eller försöker och misslyckas. Pratar inte om det...


Hot, misshandel, våldtäckt, övergrepp i alla former, tortyr, mobbing osv... ÄR PRINSESS DRÖM TILLVARO FÖR DOM... DOM GILLAR DET SJÄLVA, OCH GILLAR ATT BEHANDLA ANDRA SÅ... Att mörda varandra = Tecken på kärlek = DOM ÄR HELT SINNESRUBBADE! Från normalas perspektiv... Men det får man väl acceptera att det är Genetisk fullt normalt för dom...


Tror inte = Att dom inte förstår rätt och fel... Dom tycker bara annorlunda...


Så här tar dom hand om Spädbarn = http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23459200.ab osv... ?Fullt normalt för dom...?


DET ÄR SÅ MÅNGA GENETISKT MISSBILDADE IDAG - SÅ DOM INFEKTERAR ALLA POLITISKA/FILOSOFISKA IDEOLOGIER OCH RELIGIONER osv... Som förvanskar allt för majoritet... HELT ÄRLIGT SÅ TIPPAR JAG ATT DET ÄR 20% minst. Ta till vetrinär och låta somna in! +1.5miljard (Illuninati PSYKO IDE!!!) 80-90% av befolkning ska DÖ... FÖRMODLIGEN SÅ ÄR DET PSYKOPAT SINNESRUBBADE SOM RÄKNAT IHOP VILKA SOM INTE ÄR CRAZY SOM DEM!


SKULLE JU VARA PRAKTISKT MED PLANETÄRT KRIG MELLAN FRISKA OCH PSYKFALL! SEN SVENSKA KENNEL KLUBBEN AVELSPROGRAM NON =>VARA OTROLIGT ORASISTISK NÄR MAN VÄLJER PARTNER = GÄRNA FRÅN ANDRA SIDAN JORDEN KAN JU VARA ETT TIPS!!! OCH SKAFFAR UNGAR MED! SÅ DET INTE BLIR IQ 70 EFTERBLIVET PSYKOCRAZY!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael - 14 december 2016 05:53

  Värsta rysaren... Men dom trivs väl... ???

...

Av Mikael - 14 december 2016 05:39

  Man lär så länge man lever. Att totalt förstöra för sig själv, av det man struntar i, som socialt anseende för okända/?bekanta? riskerar ju att inte funka pga att *Dom funkar som dom gör. Spelar ingen roll vilken uppmärksamhet dom får. Nåja......

Av Mikael - 14 december 2016 04:49

En med: http://www.decision-making-confidence.com/somatic-narcissist.html   En med: http://www.dualdiagnosis.org/generalized-anxiety-disorder/ + covert Narcissist ?tendencies?   En med: https://www.psychologytoday.com/blog/both-sides-the-couc...

Av Mikael - 13 december 2016 22:19

   

Av Mikael - 13 december 2016 13:00

Fått ihop allt i huvudet tror jag faktiskt. cPtsd relaterat och Crazy högen. Vilket gör att det inte känns så brottom. Sover ikapp som Fanken... Vilket känns som det behövs. Måste säga själv, att jag känt mig själv, lite extra *tokig* (not crazy)... ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirhepo's Cyberpsyk med Blogkeen
Följ Mirhepo's Cyberpsyk med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se