Direktlänk till inlägg 11 september 2016

Relations Pizza

Av Mikael - 11 september 2016 01:01

Gillar Pizza, så jag har använt det som metafor i ?20års tid?.. Man träffar en Kvinna, som sen är missnöjd med Man och vill förändra honom. Dom träffar LOOZER FYLLO och sen är dom missnöjda med det, och Tror att dom ska lyckas att Reformera honom, eller bara tycker att dom Förtjänar skit? = Terrance Popp: Tier 3 män... = Alkis/Knarkar/förbrytare/cheater/kvinnomisshandlare(psykiskt och alternativt åxå fysisk misshandel). Går att Genus flippa och byta plats å...


Deras barndom och föräldrar =>


 


Har aldrig Förstått TJAAAAAAAAAAAAT om att Man/jag är så katastrofalt usel = Varför vill man ungås med en då? Har ju hajjat nåstans rent teoretiskt...


Enda micro expression som (ser snarlikt ut) jag har haft riktigt problem med, att skilja på är: GOLUM (Finns ju liknande medberoende tillhörande lycka) ÄGANDE RÄTT PÅ EN ANNAN MÄNNISKA (LYSER VANSINNE I ÖGONEN PÅ DOM) och Genuin unconditional love för andra... 


RENA ZOO't!..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael - 14 december 2016 05:53

  Värsta rysaren... Men dom trivs väl... ???

...

Av Mikael - 14 december 2016 05:39

  Man lär så länge man lever. Att totalt förstöra för sig själv, av det man struntar i, som socialt anseende för okända/?bekanta? riskerar ju att inte funka pga att *Dom funkar som dom gör. Spelar ingen roll vilken uppmärksamhet dom får. Nåja......

Av Mikael - 14 december 2016 04:49

En med: http://www.decision-making-confidence.com/somatic-narcissist.html   En med: http://www.dualdiagnosis.org/generalized-anxiety-disorder/ + covert Narcissist ?tendencies?   En med: https://www.psychologytoday.com/blog/both-sides-the-couc...

Av Mikael - 13 december 2016 22:19

   

Av Mikael - 13 december 2016 13:00

Fått ihop allt i huvudet tror jag faktiskt. cPtsd relaterat och Crazy högen. Vilket gör att det inte känns så brottom. Sover ikapp som Fanken... Vilket känns som det behövs. Måste säga själv, att jag känt mig själv, lite extra *tokig* (not crazy)... ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirhepo's Cyberpsyk med Blogkeen
Följ Mirhepo's Cyberpsyk med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se