Direktlänk till inlägg 11 september 2016

ca 30.000 klubben :)

Av Mikael - 11 september 2016 00:11


Upp till antal som dom har som viewers


Playing it safe myself    Hälsning till Säpo --->   


Lite fler då... Vinnande koncept = Mera flum   Mera om råttor =>In behaviorism, Intermittent Reinforcement is a conditioning schedule in which a reward or punishment (reinforcement) is not administered every time the desired response is performed. This differs from continuous reinforcementwhich is when the organism receives the reinforcement every time the desired response is performed. For example, on a continuous reinforcement schedule a mouse who pulls a lever would receive food (reinforcement) every single time it pulled the lever. On an intermittent reinforcement schedule the mouse would only receive food every few times (it is typically random and unpredictable). There is an increased likelihood the desired behavior will continue with intermittent reinforcement conditioning and the behavior lasts longer than continuous reinforcement. Gambling is an example of intermittent reinforcement. You don't win every time or win the same amount when using a slot machine- this wouldn't be exciting or fun. The reinforcement is intermittent and causes a positive and euphoric response in the brain that in some circumstances can lead to gambling addiction. = NEGATIVT REWARD MEDBEROENDE ÅXÅ...

 
För egen del... Har Kunskap, och enda som egentligen motiverar mig långsiktigt... = Alla förutom 1 attachment har väl varit begränsade... Har väl samlat på TOKAR för att fylla på Crazy soppan... Vet inte hur jag ska förklara det egentligen...
 
Är i grund en Obstinat extrem optimist - Tror (emotionellt och logiskt till viss del, i förhållande till andras vilja) att allt går att fixa.
 
FATTAR ATT FOLK ÄR LATA, SJÄLVUPPTAGNA och GIRIGA = INGET INTRESSE för att göra på något annat sätt, än deras SKITSÄTT...
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael - 14 december 2016 05:53

  Värsta rysaren... Men dom trivs väl... ???

...

Av Mikael - 14 december 2016 05:39

  Man lär så länge man lever. Att totalt förstöra för sig själv, av det man struntar i, som socialt anseende för okända/?bekanta? riskerar ju att inte funka pga att *Dom funkar som dom gör. Spelar ingen roll vilken uppmärksamhet dom får. Nåja......

Av Mikael - 14 december 2016 04:49

En med: http://www.decision-making-confidence.com/somatic-narcissist.html   En med: http://www.dualdiagnosis.org/generalized-anxiety-disorder/ + covert Narcissist ?tendencies?   En med: https://www.psychologytoday.com/blog/both-sides-the-couc...

Av Mikael - 13 december 2016 22:19

   

Av Mikael - 13 december 2016 13:00

Fått ihop allt i huvudet tror jag faktiskt. cPtsd relaterat och Crazy högen. Vilket gör att det inte känns så brottom. Sover ikapp som Fanken... Vilket känns som det behövs. Måste säga själv, att jag känt mig själv, lite extra *tokig* (not crazy)... ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirhepo's Cyberpsyk med Blogkeen
Följ Mirhepo's Cyberpsyk med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se