Direktlänk till inlägg 14 augusti 2016

The Original Queen

Av Mikael - 14 augusti 2016 22:24


Teologisk RADIO KANAL 1 =>När man kör med The Original Queen = Så blir det magi på riktigt. Inte ett par mini "miracles... och Följare bara är Humans... "Ung o Bortskämd" konceptet "Tro du är mer än vad du är"...


Dom lägger TILL FRISKT SJÄLVA och deras lilla klubhus i himmel hjälps åt random "för många kockar" är ett koncept...


Vi blir lixom inte AV MED VARANDRA... Om vi inte kolonicerar Fler planeter och segregerar oss... Tro/Vet vad du vill... MEN EARTH - SPAWNING ground 1 (sett ur vårat perspektiv)... Universum fungerar inom ett visst Regel Verk - Nature LAWS. Vare sig tiny man får för sig annat... Magi - Bara nått du inte förstår hur det går till... Man kan inte Trolla fram Ny materia som inte tillhör Vårat Universum...Det finns ju inga gränser för Idiotien...


Precis som i Biologi Top of the food chain...


Dragon-Queen Bee = Störst... Hur mycket man än Gnäller...


Resten av nOOb's Queens med anhang försöker uppenbarligen Ändra på hur jag fungerar... Afterlife Snuff movie hejDÅ på riktigt är ett ALTERNATIV sen. I KNOW HOW TO GET RID OF YOU... fanklubb som lever trots att Elvis är död... nöts väl bort också med tiden... JAG HAR ALL EVIGHET PÅ MIG... Så min Deal = Shut the F-Up and get lost... Palla lyssna på er Idioti (sett ur mitt perspektiv - Aktivt ställningstagande) = Jag dödar ingen för att dom inte tycker/tror/vet det jag vet/tror/tycker...


Bara för att man ärSå betyder det inte att man ÄGER på riktigt... NI HAR INTE ETT SKIT ATT ERBJUDA MIG... Förutom FIXA = http://www.un.org/en/globalissues/ = NI ÄR FANIMIG FÖRSTÅNDS HANDIKAPPADE PÅ RIKTIGT!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael - 14 december 2016 05:53

  Värsta rysaren... Men dom trivs väl... ???

...

Av Mikael - 14 december 2016 05:39

  Man lär så länge man lever. Att totalt förstöra för sig själv, av det man struntar i, som socialt anseende för okända/?bekanta? riskerar ju att inte funka pga att *Dom funkar som dom gör. Spelar ingen roll vilken uppmärksamhet dom får. Nåja......

Av Mikael - 14 december 2016 04:49

En med: http://www.decision-making-confidence.com/somatic-narcissist.html   En med: http://www.dualdiagnosis.org/generalized-anxiety-disorder/ + covert Narcissist ?tendencies?   En med: https://www.psychologytoday.com/blog/both-sides-the-couc...

Av Mikael - 13 december 2016 22:19

   

Av Mikael - 13 december 2016 13:00

Fått ihop allt i huvudet tror jag faktiskt. cPtsd relaterat och Crazy högen. Vilket gör att det inte känns så brottom. Sover ikapp som Fanken... Vilket känns som det behövs. Måste säga själv, att jag känt mig själv, lite extra *tokig* (not crazy)... ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirhepo's Cyberpsyk med Blogkeen
Följ Mirhepo's Cyberpsyk med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se