Direktlänk till inlägg 14 augusti 2016

Clumbsy...

Av Mikael - 14 augusti 2016 05:18

Förmodligen en av Våra   https://youtu.be/WeGThKF0r88 <--- 88 = Trade mark :) Varit HELA MITT Liv...


Säger =>Dom/NI? Är komplett tokiga   Folk är ju hjärntvättade med monoteist skit... Det får man ju inte säga... Vara med i deras RÖRA något mera = Nejtack... Fattar inte hur TOKIGA FYLLE NARCISSISTER (även några av mina som missförstår) ser att JAG ÄR JAG... = DOM FÅR STORA UPPSPÄRRADE ÖGON och tittar förundrat på mig... Kommentar till det = Du har garanti-psykos och inbillar dig förmodligen massviss...


Nasse har förstört så otrligt mycket av våran historia... Skulle vara kul o Höra om riktiga Shamaner som det profecias om... Uppenbarligen så är det Certifierat när man Kommer med RIKTIGA NASA kometer och HELA KITTET   


Iallafall så Vart jag tillslut Banad på Facebook - Inte Teologisk/Politiskt Korrekt... Klipp med Terance Popp som förklarar FINE - Män som säger det = Dont care... och kvinnor som säger det = Återkommer   <--- LITTLE ME   = NOT AN IDIOT = SUN TSU STATEGIC MASTER... ORKA HÅLLA PÅ, på eran nivå = ÄR PÅ SOLSYSTEM/GALAX NIVÅ - MOM's Warrior = 


Solen – Biejvve – var en sån central gudinna (som gav alla varelser liv), liksom månen – Mánno – en gudinna som dyrkades särskilt vid nymåne och vid det som vi nu kallar för jultiden. + http://www.kvinnofronten.nu/Formodrar/samiska_gudinnor.htm = Gjort från FÖDSEL - Ta ställning konsekvent FATTAR DOM INTE...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael - 14 december 2016 05:53

  Värsta rysaren... Men dom trivs väl... ???

...

Av Mikael - 14 december 2016 05:39

  Man lär så länge man lever. Att totalt förstöra för sig själv, av det man struntar i, som socialt anseende för okända/?bekanta? riskerar ju att inte funka pga att *Dom funkar som dom gör. Spelar ingen roll vilken uppmärksamhet dom får. Nåja......

Av Mikael - 14 december 2016 04:49

En med: http://www.decision-making-confidence.com/somatic-narcissist.html   En med: http://www.dualdiagnosis.org/generalized-anxiety-disorder/ + covert Narcissist ?tendencies?   En med: https://www.psychologytoday.com/blog/both-sides-the-couc...

Av Mikael - 13 december 2016 22:19

   

Av Mikael - 13 december 2016 13:00

Fått ihop allt i huvudet tror jag faktiskt. cPtsd relaterat och Crazy högen. Vilket gör att det inte känns så brottom. Sover ikapp som Fanken... Vilket känns som det behövs. Måste säga själv, att jag känt mig själv, lite extra *tokig* (not crazy)... ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirhepo's Cyberpsyk med Blogkeen
Följ Mirhepo's Cyberpsyk med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se