Direktlänk till inlägg 14 augusti 2016

Name of the Game...

Av Mikael - 14 augusti 2016 02:34

Menar inte att Livet är ett skämt som man ska slarva iväg hur som helst. Men...Gudar och gudinnor

(Ska väl nämna att jag struntar helt i Gud/man... Håller mig till damerna)   


Naturen ansågs besjälad. Det var lika viktigt att hålla sig väl med naturens rådare som med människorna i sin omgivning. Varje rådare vakade över ett område eller en djurart. Dessa rådare och gudar delade med sig av sin rikedom till människorna och gav av sina bytesdjur, men de kunde även undanhålla villebråd om människorna ---> bröt mot de gällande reglerna. <---När idioter lämnar mig ifred, och Jag fungerar som jag ska. Blir Väldans kul att vara mig. Har ju fattat att jag är Original, (vilket alla är, men har inte träffat en annan som Mig ännu). Vilket är lite trist... Perks, uppväger... Är extremt översocial egentligen, men det skär sig socialt Pga andras överlappande Sociala Nätverks strukturer. Fattar inte hur folk kan behandla varandra som dom gör... 


Har förstått att Många kör HAT-Game... och tror att syftet är att roffa åt sig så mycket meningslöst skit man kan?


Iallafall... Min hjärna är så van att bearbeta synintryck från digital Media osv... Så det är latjo att glo på när, hjärna lägger i Högväxel = Blir nästan som 3d movie, fast utan Glajjor = Mjo   äe ju lajbans å vara jag (vet inte hur man annars ska fungera)


ÄR högeffektivt LAT = Musikvideos talar åt en. Datapack1, Datapack2 osv   


Men iallafall då...


Fnurra på tråden har varit problemet för mig Då... Började så smått Funka som jag skulle 2008.. Men 2009-2010våren... Sen vart det trassel... Säger det väl inte, men luddigt mellan 2010sommar till 2015jan <--- Vilket jag bara skiter i... Underbart liv som vanligt...


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael - 14 december 2016 05:53

  Värsta rysaren... Men dom trivs väl... ???

...

Av Mikael - 14 december 2016 05:39

  Man lär så länge man lever. Att totalt förstöra för sig själv, av det man struntar i, som socialt anseende för okända/?bekanta? riskerar ju att inte funka pga att *Dom funkar som dom gör. Spelar ingen roll vilken uppmärksamhet dom får. Nåja......

Av Mikael - 14 december 2016 04:49

En med: http://www.decision-making-confidence.com/somatic-narcissist.html   En med: http://www.dualdiagnosis.org/generalized-anxiety-disorder/ + covert Narcissist ?tendencies?   En med: https://www.psychologytoday.com/blog/both-sides-the-couc...

Av Mikael - 13 december 2016 22:19

   

Av Mikael - 13 december 2016 13:00

Fått ihop allt i huvudet tror jag faktiskt. cPtsd relaterat och Crazy högen. Vilket gör att det inte känns så brottom. Sover ikapp som Fanken... Vilket känns som det behövs. Måste säga själv, att jag känt mig själv, lite extra *tokig* (not crazy)... ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirhepo's Cyberpsyk med Blogkeen
Följ Mirhepo's Cyberpsyk med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se