Direktlänk till inlägg 14 augusti 2016

Bortlovad hehe

Av Mikael - 14 augusti 2016 01:16

Saajve
Även en form av parallellvärld tänkte man sig där andliga väsen av olika slag levde och verkade. Ett sådant väsen kallades till exempel saajve. Det finns många berättelser om dessa. De var osynliga men kunde ibland visa sig för människorna, och de var kända för att vara ett vackert folk och deras renar var särskilt starka. I en berättelse om saajvefolket fick en same en saajeflicka till hustru med hela hennes renhjord sedan han kastat stål över dem, något man skulle göra om man ville ha någon från saajvefolket eller deras renar.


Villkoret var dock att hon ensam måste få bestämma om flyttning med renhjorden mellan betesmarkerna. Annars upplöstes äktenskapet och hon återvände till sitt eget folk.


En gång när de flyttade for de snabbt fram över stora stenar och branta dalgångar. De höll så hög fart att mannen var rädd att körrenarna skulle bryta benen och han själv skulle bli ihjälkörd.


Till slut kunde han inte hålla sig utan skrek till sin hustru att hon måste sänka farten och köra lugnare. (INTE MIN STIL    ) I samma stund kom hans hustru fram till honom och sa ”Nu är min makt bruten för att du inte kunde vara tyst fast du lovat. Jag är ledsen att jag måste lämna dig och återvända till mitt folk. Vi kan inte leva tillsammans”.HAR MAN HJÄRNA = SÄTT DIG PÅ ARSLE = JORDEN ÅKER ÅT EN, GRAVITATION HÅLLER FAST EN = SOM PÅ GRÖNA LUND   

Tror jag lär ha det extra intensivt tills 2038 - Efter Skrämsel Komet 2 snurrat förbi lol    
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael - 14 december 2016 05:53

  Värsta rysaren... Men dom trivs väl... ???

...

Av Mikael - 14 december 2016 05:39

  Man lär så länge man lever. Att totalt förstöra för sig själv, av det man struntar i, som socialt anseende för okända/?bekanta? riskerar ju att inte funka pga att *Dom funkar som dom gör. Spelar ingen roll vilken uppmärksamhet dom får. Nåja......

Av Mikael - 14 december 2016 04:49

En med: http://www.decision-making-confidence.com/somatic-narcissist.html   En med: http://www.dualdiagnosis.org/generalized-anxiety-disorder/ + covert Narcissist ?tendencies?   En med: https://www.psychologytoday.com/blog/both-sides-the-couc...

Av Mikael - 13 december 2016 22:19

   

Av Mikael - 13 december 2016 13:00

Fått ihop allt i huvudet tror jag faktiskt. cPtsd relaterat och Crazy högen. Vilket gör att det inte känns så brottom. Sover ikapp som Fanken... Vilket känns som det behövs. Måste säga själv, att jag känt mig själv, lite extra *tokig* (not crazy)... ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirhepo's Cyberpsyk med Blogkeen
Följ Mirhepo's Cyberpsyk med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se