Alla inlägg under maj 2010

Av Mikael - 8 maj 2010 08:27



FN pratar ju om Svenska riksdag, och alla som väljer in dom 7 nazist partierna i svensk riksdag.


Väljare som i just du!!  


– Det finns problem och det erkänner regeringen, säger kansliråd Henrik Bergquist, vid enheten för folkrätt och mänskliga rättigheter på UD, och deltagare i den svenska delegationen.


Nu ska Sverige besluta vilka av rekommendationerna de kommer att godta, avslå eller skjuta på.


Sverige kommer exempelvis inte godta förslaget att förbjuda rasistiska organisationer, säger Bergquist.


– Det är just yttringarna, handlingarna i sig som kan bryta mot lagen. Men att det bara finns en organisation som i allmänhet misstänks vara rasistisk är ingenting som den svenska svenska regeringen har för avsikt att föreslå riksdagen att förbjuda.


Nånstans så kan jag väl förstå resonemanget. Men då ska man inte förbjuda Al Quida och andra sk terrorist. Det är ju inte organisationen och "Tänket: Hata otrogna" som i sig är kriminellt. Att man planerar, hatar och sprider sitt budskap där man rekryterar medlemmar i t.ex svenska moskeer är ju inte kriminaliserat. Att man spränger sig självt är ju inte heller kriminellt, det är ju inte heller olagligt iom att självmord är legalt. Att man råkar ta med sig ett par otrogna är ju mångkulturellt bara?..


Eller SD's (Satanist Demokraterna eller vad det nu stod för?) organisation och hur dom tänker, sprider lögner och rekryterar nazister till sin hat-organisation, planerar ett högerextremistiskt övertagande av Sverige, som säkerligen är dom 7 partierna i riksdagens dröm, där man återigen får drömma om att jaga personer som mig (minoritet), på öppen gata och internera och gasa mig, helt öppet i våran vinklade och statsvänliga och noll kritiska massmedia. Att mörda etniskt mindervärdiga är ju som sagt inte olagligt heller.


Vet inte om man strävar efter att skapa ett nytt statsskick med Nazister/Islamister?? Även om man nu "officiellt" klagar på extremist Islamisterna, så låter man dom ju härja fritt i t.ex Rinkeby, och här i Katrineholm, där kvinnor lever under Sharialagar och brutalvåld...


Det är ju inte vad man tänker, vill, hoppas, arbetar för, rekryterar folk till som är felaktigt. Det är om man gör, och om någon kommer på en, vilket Toblerone Mona Sahlin kan intyga. 


Det var inte fel att Hitler kom till makten, och organiserade sin krigsmaskin helt ostört. Tillsammans med att man kunde organisera och finansiera sitt "projekt" att ta över världen och mörda en massa oskyldiga helt ostört, samt rekrytera en stor bas, samt sno all sin politisk ideologi och eugenisk politik från Sverige (även om man nu ljuger om att det är annorlunda) Tyskland Fatherland, Sverige Motherland. Det vet vi ju att det är aaaaaaabslolut inte fel. Det var ju att man kom på han i förtid, innan han hade tagit över hela världen som var fel, och gjort sig av med packet som alla irriterande minoriteter i Europa....


Det forsätter med...


Grekland förslog att Sverige skulle ändra grundlagen för att garantera samernas rättigheter. Och det ingår i den proposition som lades i december, påpekar han:


– Om ändringsförslagen går igenom kommer det framöver att stå i regeringsformen (Grundlagen som nazister i riksdag inte kan fiffla med) ett särskilt och uttryckligt skydd för samernas rätt att utöva sin kultur och tillvarata sina rättigheter.


Med tanke på detta så funderar jag på att starta en minoritets grupp "Samiska ättlingar och sympatisörers samt andra minoriteter's riksförbund för att prata och planera våldsam attack och *jaga dom med AK4 och prata om att skjuta vissa på öppen gata*" med ett hat-budskap, där vi rekryterar soldater för att befria oss från, vissa personer som sprider *luddigt nu* politiska budskap som sitter på en central politisk odefinerad plats som ligger på Riksgatan mellan 2 och 4, i en (har glömt namnet), men i en viss stad på östkusten.


Där vi ska prata om och planera och rekrytera för att sparka in dörrarna på den odefinierade byggnaden och gå loss med AK4 och ballistiska argument på allt odefinierat organiskt material som kan inkludera helt hypotetsiskt människor, katter, blommor etc....


Att Samer får tillbaka något, eller minoriteter får likvärdig ställning som andra lär inte hända eftersom Sverige har: Fascistiskt Nepotism's rasbiologiskt styre som vi inte blir av med eftersom Gustaf Retzius tog ju upp det uppenbara i Sverige då 1909:


Slutligen beskrev Gustaf Retzius (tar inte med länk till hans namn eftersom wiki länken är otroligt vinklad av den som har skrivt, så man kan ju undra om det är hans barnbarn?) den "nordiska" rasen som en naturlig aristokrati utmärkt av nobelhet, höghet, frihetskänsla och andra heroiska dygder, till skillnad från ett antal andra europeiska rastyper, mindre högsinta och mer lämpade för repetitivt industriarbete.


Att han gick ut i det internationella samfundet med påståendet att det var mer än +50% (Ideologiskt släkt "nepotism" majoritet)i Sverige med denna elitisktiska ras (enligt G.Retzius)


Officiellt så har man städat G.Retzius framtoning, precis som man har gjort med medlemmarna i Sverige-Demokraterna och andra "Etnisk grupp" rasist organisation. Som t.ex KKK (Ku Klux Klan) som har frisserat sin framtoning i Usa. Det är ju nu inte så att G.Retsiuz är en gravplundrare, som nazister har tagit efter pga att dom gör som sina förebilder ju, så att nazister gravskändar idag är fullt förståligt för mig. Lär dom sig en korkad sak, så är det ju svårt att lära av dom och få dom att förstå att det är fel, eftersom dom förmodligen har 40 i IQ.


Under 1920-talet blev den så kallade degenerationsfaran – den förmenta försämringen av folkmaterialet och "förgiftandet av samhällskroppen" – ett svenskt debattämne. Man oroade sig för att människor med "sämre" egenskaper fick fler barn är människor med "rätt" ekonomisk, social och kulturell bakgrund och att det svenska folket på sikt skulle få vad som ansågs vara sämre egenskaper.


Att den här nazist gruppen i samhället har ändrat lite fokus eftersom Jude och den Europeiska minoritets grupp faran än mindre (Eftersom Hitler och Stalin rensade upp ordenligt) än den Muslimska faran idag, och man lär folk idag med hjälp av massmedia, att skrämmas upp av elitisktsk och statligt rasist propaganda som är väldigt rafinierad. För samer som då inte "förökar sig som kaniner" så är det ju ingen fara heller, även om man bara för att inte riskera nedsmutsning av fin-svensken, så håller man Samer under skosulan gärna....


Vad G.Retzius tyckte om t.ex patrasket Samer och andra Finsk-Ugriska etniska grupper och andra minoritets niggers, och vilka övergrepp man har utsatt mina släktingar för är man väldigt tyst om. Det är ju som sagt så att man skriver varken ner eller bryr sig om att man utsätter t.ex insekter eller annan organisk ohyra för hemskheter. Vi är ju som sagt inte människor.


För att det borde vara rättvist och jämnlikt så borde islamistiska fundamentalister få bilda ett parti, som t.ex heter Al Quida "Döda alla(h) otrogna" Patiet där dom kan samlas och prata, planera och rekrytera terrorister som Nazist grupperna tillåts att göra i Sverige. Sen så får man arrestera kvarlevorna postumt om det är någon som spränger sig. Nazisterna i Riksdag har ju tydligen svårt att att lägga ihop 1+1 om det inte gäller selektiva grupper. Jag vet att sins emellan så jublar våra parti ledare att äntligen så är det folk åter igen som vågar stå rumsrent öppet att dom är Nazister som t.ex Jimmy Åkesson (Vallonen underligt nog, men det är väl som den svarta personen med en tröjja med Hakkors på???).


Nazism är en genetisk och etnisk ideologi, för enbart vissa individer med etniskt tillhörighet till en genotyp. Hade Hitler idag levt, så hade han DNA testat hela sin stab, och avrättat dom felaktiga. Förutom sig själv, för han var säkert en Zigenare/Jude alla gånger lol. Det är ju detta med självhatande individer...


Vad detta möte med FN leder till. Ingeting. Men det ska ju bli intressant vad Amnesty påpekar om då..


Källa: DN, övriga Svd. Den svenska porrtidningen Aftonbladet (som inte ens en reporter som arbetar på AB har skrivit, utan RFSL) tar enbart upp om sexuella rättigheter, vilket i sig är bra, men det är ju stora problem med annat också, även om ägarna för porrtidningen Aftonbladet inte låssas om det.


En liten fotnot då: Jag driver och skämtar om att man ska start en egen organisation, om det är mindre sluga som råkar hitta sig hit genom google. Jag lovar att erat hat-monopol i Sverige är helt ohotat. Dom enda som hotar er är lika hatiska Islamist extremister, som orättvist inte får praktisera sitt hat i hela Sverige helt öppet, eller vara med i Riksdag med ett eget hat-parti...


Jag tror att om en demokratisk majoritet idag i Sverige, skulle samsas om att återställa ett demokratiskt statsskick i Sverige, och be om hjälp från FN, så skulle FN nationer gladeligen avväpna vårat skämt till arme, och säkerhetspolis, låsa in knäppskallarna som har politisk makt idag. Och hjälpa oss. Demokrati gynnar tillväxt och export av inhemska produkter iom att produktionen och effektiviteten går upp minst 100% pga glada och trygga medborgare som strävar för ett gemensamt mål i frihet. Vilket skulle gagna övriga FN och EU länder iom att en begränsad plötslig högkonjunktur sprider sig som ett glatt humör till övriga länder då...


Statliga FRA kameror och annan fascism verksamhet hämmar sämhället i alla aspekter, vilket man kan titta på t.ex Tailand som gick från diktatur till demokrati på 50år. Säkert så går det snabbare för oss, och kanske 10 år?? Eftersom viljan säkert finns hos dom flesta...



Av Mikael - 7 maj 2010 10:59

Man ska granska National Socialistiska, Nazistiska och Fascistiska Polisstaten Sverige för alla brott emot mänskliga rättigheter idag. Eftersom FN nationerna bryr sig mer om pengar och export, så lär dom fika och sitta och skratta åt oss idioter som röstar in dom till makt, pengar och horor....

Av Mikael - 7 maj 2010 10:53

Mannen som jag snackade med där sa att det är helt meningslöst att ens försöka att få rätt emot polisen, vilket jag är lika säker på.


Tidningar är ju beroende av dom och deras uppgift lämnande så att man är ju väldigt restriktiv i klagande emot dom, även om det nu finns journalister som vill ta upp såna här grejjer, så stoppas dom av ledningen, vilket inte heller var en "nyhet" då.


Att vi lever i en fascist och polisstat är ju säkert alla gånger, där man är helt rättslös om något händer.


Det är väl så att det bara är att packa väskor och flytta...

Av Mikael - 7 maj 2010 10:01

Dom skrev lite i SvD om Ptsd och immunförsvar. Innan dom gav mig en Adhd diagnos så togs det immunförsvarstester, som enligt testet så var mina B-leukocyter (vita plasma blodkroppar, som är typ som stamceller, utan funktion ännu, var väldigt höga hos mig). Sista läkaren frågade hur sjuk jag var när hon såg det, och jag svarade friskt som en nötkärna.


Man har vetat ett visst antal år under 2000talet att bl.a så blir Immunförsvaret påverkas ordentligt vid PTSD som jag har hela tiden sökt för sedan 2004.


Att man säger F-You och akronym abc fast alla medicinska fakta säger Ptsd kan man ju undra lite om då.


Artikel: http://www.svd.se/nyheter/inrikes/stressyndrom-kan-ge-genforandring_4673445.svd

Av Mikael - 7 maj 2010 01:32

Att jag nu är en idiot och anmäler fler än en polis är ju hur idiotiskt som helst. Från och med nu så räknar jag kallt att jag risker att hamna i statiken för: Skjuten av en polis. Så att jag är väldans offentlig med allt då. Bara just in case något händer.Nedanför är min anmälan än så länge. Jag hade ju tänkt att ägna tid att anmäla psykiatri, Katrineholms kommun, och Nacka kommun för allt skit dom har utsatt mig för. Det här blir ju en liten sidostickare. Efter det jag har varit med om, så är jag inte rädd då, på det "sättet", för jag är ganska så nöjd endå med allt det bra jag har varit med om. Har du levt i total dödsskräck så är det svårt att toppa det.. Jag ska gardera mig med att snacka med några riktig elaka jäklar, som kompenserar om något händer mig då.... 


Hej hej. Jag ringde dig mitt i lunchen vilket kanske inte var meningen då, så sorry.


Det kanske nu inte blir så otroligt bra och artigt skrivet. Men med tanke på vad man utsätter mig för, så har jag svårt att motivera mig att vara finkänslig.


Jag tar den här första delen med dig personligen då, och det nedan är till den käre papperskorgs arkiverings åklagaren, som jag är säker på att hon kommer att göra sitt yttersta för att lägga ner det här direkt. Det blir väl trist att det här hamnar på ditt bord då. Men men..


Tack vare att min farsa m.m personer har kunnat brutalmisshandla, mordhotat, hotat m.m mig under 16 år. Brutalmisshandlat mina syskon och mamma, där han nästat dödade henne 2000 utan att polis och åklagare gjorde ett skit. Samt att åklagare la ner anmälan direkt förra året när jag tillslut anmälde galningen och ansåg att mordhot och mordförsök på min mamma och minsta syster var ringa misshandel. Folk kan misshandla och mörda folk helt utan konsekvenser i Sverige.


Däremot vilket som finns listat i sjukvårdsjournaler, så står mitt allmänpsyksika tillstånd klart och tydligt. Otroligt fullt friskt utan någon våldsbenägenhet, alkohol eller missbruksproblem. Inte ens en fluga behöver oroa sig om jag är omkring. Hade man frågat något, så hade jag sagt en liten del. Pga mitt liv o elände så är jag otroligt försiktig med vad jag avslöjjar för ”svagheter”, pga att jag har 37 års erfarenhet som säger att psykopater utnyttjar dom till yttersta grad, för att skada en. Hade din kollega frågat mig, eller någon annan av poliserna, så hade jag sagt att jag är ptsd diagnostiserad, samt käkar mediciner som gör att jag är ostadig på benen, som jag var vid tillfället.


Så här är jag hela tiden, tack vare den terror jag har varit med om, som tvingar mig att knappra allt skit jag gör. Det här är inget jag har bett om, med att folk behandlar mig otroligt korkat, som jag väl har nånstans vant mig med. Det förvånar mig ingenting att det här har hänt.


Jag har absolut noll förtroende för polis. Och anser att vi lever i en totalt rättslös stat. Jag förvånas noll, om en polis skulle skjuta mig på öppen gata, och sen bli helt friad. Det är bara så det är. Vilket gör att det blir som det blir nu med allt.


Jag kommer att snacka med brottsmåls advokater imorgon, brottsofferjouren, samt en pressasvarig på en tidning som jag redan har kontakt med om allt detta. Allt som är offentligt kommer jag hänga ut i massmedia. Av det som tillåts. Efter 8 år så slutar den idiotiska sjukvården att krångla, och har gett mig i januari min ptsd diagnos, och man börjar att ge mig sjukvård. Att en ***** på ren djävulskap frihetsberövar mig, tar inte jag så himla bra. Sen så tvivlar jag på att massmedia kommer att ta det så bra att man låser in en Ptsd patient pga att han är sk berusad av legitima mediciner utskrivna av statligt anställda läkare.


Behandlar man mig som skit, så har jag otrolig energi att rätta till det, och jag ska väl ägna typ 25år till det här, om det inte sköts rätt, och jag kommer att dra det till sin yttersta spetts inför EU domstol om så behövs.


Jag tar för givet att den här emotionellt labila mannen med pistol kan göra precis vad som helst. Vilekt har gjort att jag har snackat med vänner som bor ett par minuter ifrån min bostad att hälsa på mig, om han el någon kollega skulle knacka på. Jag vägrar att öppna, och vill man mig något så får man bryta upp dörren, samtidigt som 4-5 civila står och tittar på, som vet exakt vad det handlar om.


Min gräns för att bli utsatt har gått för att bli utsatt för idiotier, sen så skiter jag fullständigt hur det fungerar med alla anmälningar som åker i papperkorgen. Allt som missköts, alla som gör minsta fel polisanmäler jag, samt tar med massmedia, och driver vidare i civilprocess. Så antingen så gör alla precis exakt rätt framledes, eller så krånglar jag tillbaka varje minut resten av mitt liv.


Den här polismannen visste precis vad han sysslade med, samt att han gjorde ett illegalt gripande, som hans kvinnliga kollega var fullt medveten om och satt och skakade på huvudet åt han och undrade vad han höll på med. Hade jag varit ensam så hade det varit ord emot ord. Men så är inte fallet då. Brorsan var med och bevittnade allt. Kvinnliga polisen är ju ett vittne ocksp, men hon kommer ju aldrig att vara uppriktig med detta räknar jag med, vilket säger sig självt.


Det här att man ”blåser mig”, nere på station och tar mig för ett klagande fyllo när jag har ett vittne med mig?? Hur klokt är det?? Jag vet inte om jag ser ut som en idiot? Vilket är en retorisk fråga då..


Jag vet inte om det är så att många här bara tar för givet att lagar inte gäller för dom, och alla utanför stationen är förbrytare?


Det här att jag ”vet vad folk tänker på”, eller ”vad som motiverar deras handlingar emotionellt” är ju inget magiskt för att man inte känner till det. Poliser tränas ju alla gånger till att vara medveten om andras kropps språk. Att jag ser grejjer som andra kanske inte gör, beror på att mitt första språk är ”Icke verbal kommunikation”. Jag vet precis hur andra mår, tillfälligt humör, hur man reagerar emotionellt på yttre faktorer, ser om dom ljuger etc... Jag är sjukskriver pga att jag är exceptionellt bra på det.


Så om jag säger att den här polisen låser in mig, för att ”djävlas och för att roa sig”, kan jag bevisa med hjälp av en massa läkare och forskare, och vittnar han framför en beteendevetare när det gäller minuten som han sa åt mig att sätta mig i bilen, så är det game over.


Man får ju ta det här hur man vill, men det här är inget som försvinner, för att en åklagare lägger ner det.


Jag vill begära besöksförbud och kontakt förbud för denna man då. Ser han mig, så är han hur välkommen att ta en ordentlig omväg. Jag har inte begått något brott dom sista 20 åren, och har inga planer att göra det, och jag stör inte en endast människa på jorden. Det här vill jag gärna att man grundligt upplyser han om.


Hon som tog upp anmälan och vinklade anmälan helt felaktigt och satt och ljög mig rätt upp i ansiktet? Vart ska jag lämna in anmälan emot henne? För falsk angivelse eller vad det blir? Anmälan är skriven så att den åker rätt i papperkorgen hos åklagaren.


Jag fattar ju att det är otroligt korkat att göra som jag gör nu. Men någonstans så har jag ett visst illussion av att vi lever i ett demokratiskt samhälle där man inte frihetsberövar brottsoffer godtyckligt. Det komemr ju bli väldigt många som blir medvetna om det här. Om nu den här emotionellt labila mannen skulle få för sig att göra något överilat. Vilket jag minst sagt oroar mig en hel del för då.


Allt det här som jag skriver kommer jag låta ett antal vänner bevittna, tillsammans med jurister och en journalist. Så blir det som sagt utvisat till papperskorgen direkt så lär ju fler än jag, undra vad som händer.


Jag pratade också idag med en jurist för att verkligen vara extra säker, hur det är med rapporten då, som jag ville få ut, men inte fick. Eftersom mitt ärende som ”inlåst” är avslutat, så vill jag ha ut alla papper om det. Jag vet inte om man lyckas att krångla ut dom här nere i Katrineholm eftersom dom var ytterst omständiga och ********** hade en massa ursäkter för att jag inte skulle få ut dom. Dom här papperna vill jag ha ut direkt på måndag. Så det skulle vara uppskattat om du ringer och förklarar att jag vet att jag har full juridisk rätt att få ut papperna. Jag vill lixom se vad det är för dumheter som står skrivet i rapporten. Jag vill slippa att ta med en jurist och bråka mer om det. Jag knallar dit till station på måndag, och vet inte om jag tar med personal från brottsofferjouren el liknande. En sak är given och det är att jag inte går dit själv.


Det sista jag förväntade mig av det här året är den här röran då. Och det känns hel idiotiskt att skriva det här brevet och anmälan då.


När/om det leder till någon form av utredning så kan jag fylla i med läkarintyg m.m Samt fylla i verbalt vad som har hänt.


Det här nedanför är ju för Åklagare **********.


Som en uppmuntran och ett löfte då. Om det här blir papperkorgs arkiverat och inte hamnar i 1% statistiken så blir det samma visa med henne som dessa 2 poliser och jag titulerar hon som gärningman...


Det är bara fel hela vägen än så länge. Det skulle vara trevligt om det vart lite ändring på det.


Mvh, Mikael


 *************************************************

**************************************


Så här är det då, så att man förstår att jag inte är någon fylle luffare som har fått en snefylla och inte kommer ihåg något, och vaknar upp och är sur för att jag inte fick kaffe på sängen.


Jag är diagnostiserad för PTSD och är 1 av ca 45.000 som har fått den diagnos i Sverige sen 2002. Jag har blivit så terroriserad under mitt liv, där polis, åklagarmyndighet etc har inte gjort ett skit. Någonstans går gränsen, och kan jag inte ens gå utanför dörren utan att någon polis får för sig att låsa in mig? Så anser jag att man har gått lite för långt.


Jag vet att det är 1% som går till åtal, och det mesta åker i papperskorgen, samt så är poliser straffimmuna i Sverige i praktiken.


Om den här anmälan inte sköts på rätt sätt, så drar jag alla inblandade in för civilprocess, och jag har hela livet att ”få rättvisa” enligt svensk och europeisk lag.


Jag ska snacka med brottsmåls advokater imorgon, samt brottsofferjouren, samt massmedia där jag kommer vara väldigt tydligt med alla namn då. Ställer man till en gnutta till med illegala åtgärder, så kommer jag stå tillsammans med en journalist och peka på inblandade personer i direktsändning.



Detta hände efter 3 dagar efter när jag är nere på stan, med brorsa, hans flickvän, en kompis och min son. Så kommer denna polis surfande i en bil på gå-gatan förbi oss. Sen 7-8 minuter senare så kommer dom vändandes tillbaka. Det må så vara att jag var väldans motoriskt påverkad vid brottstillfället, men jag var inte ”borta” i huvudet, när svartsjuka polisen får för sig att arrestera mig för att jag har sagt att hans fru/flickvän/älskarinna, eller väns fru vad det nu är?? Var vacker... Jag vet precis vad som hände, och har fotografiskt minne, så jag vet precis hur han ser ut också. Så det är lätt att känna igen han, även om han försöker gömma sig när dom åker förbi oss?!


En sak är klar, och det är att jag inte vill ha han hängade efter mig överhuvudtaget. Så om ni inte kan lägga besöks och kontaktförbud på denna man, så kan jag säkerligen hitta en jurist som driver igenom det förbudet. Jag vill gärna att man meddelar denne person att om jag ser han i närheten så anmäler jag han för ofredande, stalking, trackaserier etc ovanpå den här anmälan.


Den här kvinnan (*************) som sitter och ljuger mig rakt i ansikter, så att anmälan läggs ner direkt, samt skriver en helt vinklad anmälan där hon inte lät mig bevittna vad hon skrev (pga att hon skulle bara slussa detta vidare..). Och en totalt ofullständig anmälan togs, där hon promsade om att hon absolut inte kunde ta emot anmälan och fick jättebråttom att göra något annat.. Vilket jag då har ett vittne till...


Grejen är ju att jag är väldans läskunning.


Det här är ju kanske en påminnelse då åt dig/åklagaren??


Lag (1976:511) om omhändertagande av berusade personer m.m


1 § Den som anträffas så berusad av alkoholdrycker eller annat berusningsmedel att han inte kan ta hand om sig själv eller annars utgör en fara för sig själv eller för någon annan får omhändertas av en polisman.


Jag har vittne på att jag var fullt kapabel att ta hand om mig själv. Sen så var jag främst ”berusad” av Lyrika och Propranolol. Mitt brott är ju att jag gjorde en missbedömning av kombinations effekten av dom. Jag hade käkat Propranolol i några dagar, och hade ingen aning om att 4 stk (10mgx4) tillsammans med 5x100ml Lyrika gjorde en motoriskt berusad. Nu ca 3 veckor så börjar det lägga sig med den trista effekten. Som jag vill understryka igen att Sveriges Riksdag fortfarande inte anser vara brottsligt.


Det är ju så också att det är inte olagligt idag att dricka 4 öl (146cl av 5.2 öl) under 6 timmars tid, vilket både brorsan och ägaren kan intyga att jag drack. Mjo visst var jag berusad alla gånger. Vilket varenda person inne på den resturangen, tillsammans med alla andra i Katrineholm var. Ska man börja sätta gränsen vid 4 öl, så blir det ett väldigt fullt häkte.


Det finns inget i polis eller andra register om att jag är våldsam eller är en fara vare sig för mig eller någon annan. Vilket han inte bydde sig om att ens kolla, även om han hade kunnat bett om ID kort och kontrolerat. Han var ju för upptagen att straffa mig för att jag sa att hans kollega var vacker, vilket inte är klokt på nått sätt enligt mig och brorsan... Däremot så står det ganska så tydligt idag i register att jag är ett brottsoffer, som är utsatt redan för saker många har svårt att ens föreställa sig.


Att jag reagerade som jag gjorde, och inte sa någonting om att jag har Ptsd, säger att jag käkar mediciner etc kan ni få ett gäng läkare och t.ex forskare för Svenska stress forskning institutet, eller Kris och Trauma  Center  i Stockhom som förklarar exakt orsak till.


Inte en endaste fråga ifall jag äter mediciner, har sjukdomar etc till att jag inte gick så jäkla stadig, gjordes. Jag har Takykardi diagnos ställd av en Endokrinolog specialist, Ptsd diagnos av specialister. Att utsätta mig för en sådan idiotisk grej som att frihetsberöva mig på absolut noll legala grunder, kunde ha lett till en stresschock som tog livet av mig. .


2 § Vid omhändertagande skall tillses att åtgärden ej orsakar den omhändertagne större olägenhet än som är oundviklig med hänsyn till åtgärdens syfte eller väcker onödig uppmärksamhet.

Ändrad gm SFS 1984:391, ikraft 1984-10-01


Jag vet inte riktigt vad man ska säga då. Men jo, konsekvenserna för mig, kan jag dra i en rättsal då..


Det som hände var:


Lördag den 24 april så var jag och min lillebror på resturang **** i Katrineholm där vi känner ägaren. Strax efter 00:00-00:30 (midnatt) söndag den 25 så lämnar vi resturangen för att jag kände mig motoriskt påverkad av dom mediciner som jag får för PTSD som jag har diagnostiserat. Lyrika för kronisk Ptsd, Citadon för kroniska smärtor pga somatiska följdsjukdomar till följd av Ptsd, samt nyinsättning av Propranolol (Betablockerare) för hjärtat och emot akut stress, vilket interakterade illa med Lyrika pga ovana?! Så att Lyrika biverkningarna vart värre, vilket jag kände av till begynnande del redan innan jag hade druckit någon öl. Mellan 18:00 – 00:00 lördag 24 april så drack jag 2 stk 40cl är, och 2 33cl öl. Vilket polis/sjukvård är välkomna att ta urin prov och ”bränna” för att kontrollera mitt alkohol och medicin intag jag har haft dom sista 3 månaderna....


När vi lämnade resturangen, så stoppas vi direkt av en polisman som satt på passagerar sida av bilen utanför ****, där han frågar:


–Vart är ni påväg?


Och vi svarar:


–Vi ska först till Mcdonalds och sen hem.


Polismannen:


-Ni är så fulla att ni borde gå direkt hem.


Vi:


-Jo säkert så går vi direkt hem för vi är endå så trötta...


Här avslutas den korta konversationen, och jag böjjer mig ner för att se hans kollega. Som är en kvinnlig polis som har suttit tyst hela tiden. Spontant så kommenterar jag: Oj vad du var vacker/snygg?! Pga att hon var väldigt attraktiv enligt mig. Och min bror blir nyfiken och böjjer sig ner för att se henne och instämmer med någon liknande kommentar. Sen så knallar vi iväg och diskuterar faktumet att vi har tur att vi har så vackra poliskvinnor i Katrineholm som vaktar oss...


Det är ju uppenbart då att vi inte lever i en Teokrati eller Diktatur där det är förbjudet att säga till kvinnor att dom är attraktiv, speciellt när det är ett sanningenligt fakta konstaterande bara.


Vi hinner fram till Åhlens..


Ett litet inhopp. Ägaren till **** (******* ?..., har glömt hans efternamn pga att jag är dålig på att minnas namn), såg att polisbilen väntade några minuter för att sen köra efter oss. Ägarens kommentar 2 dagar senare var att han trodde att poliserna i bilen var gifta eller har en relation.. Vilket kanske förklarar det som händer sen. Han träffar på poliser i Katrineholm iom att han har gått vaktutbildning samt har regelbunder kontakt med dom. Men hur är det med poliser i relation, och samåkning i samma bil? Rent juridiskt om detta skulle stämma då?


Vi blir åter stoppade av bilen som kommer körandes efter oss, och polismannen hoppar ut och säger åt mig att jag ska följa med dom.


Eftersom jag kan läsa kroppsspråk (Icke verbal kommunikation som svarar för 93% av mänsklig kommunikation) väldigt exceptionellt (vilket jag åtminstone har 1 läkare som gladeligen kan intyga).


Jag ser i hans ansiktsintryck, Micro-Expression: Belåtenhet/Skadeglädje, som följs av Skam. Jag fattar och ser direkt att han är medveten om att han gör fel, men jag protesterar inte emot en person med skjutvapen, och hoppar in i bilen, med polismannen som hoppar in igen och dom börjar köra mot stationen.


Jag skojjar lite (pga att jag vet exakt vart vi är påväg) och säger:


-Ska ni köra hem mig?


Poliskvinnan (som säger något för första gången säger något), meddelar mig att dom ska köra mig till stationen.


Där kör dom rutinen och jag får lämna alla objekt plus skärp och dom ”mudrar mig” och sen så följer jag med mottagande poliskvinna, som är bussig och säger att jag får den cell som är nystädad och finast. Det här borde ju säga en hel del för er då. Varför ska en polis kvinna oroa sig för vad jag tycker om inkvarteringen, där hon hon är genuin i sin oro för vad jag ska tycka om cellen?


Jag frågar efter en kudde, som dom inte kunde ge mig. Sen så sov jag fram till kl 6, och jag vart släppt vid ca 6:30 - 7:00 på söndag morgon den 25 april.


Jag sa till både kommisarie *********** och************ att dom är välkomna att fråga poliskvinnan i bilen, samt hon som tog emot oss på station om vad dom tyckte om detta gripande. Samt så kan dom beskriva mitt beteende, och fråga om dom ansåg att jag var en fara för allmänheten och mig själv?!


Jag hade 5 minuter hem, samt så hade jag min bror med mig, om det nu skulle vara så att jag var så pass ”packad” att jag inte hittade hem. Turligt nog så har jag vittnen för dom flesta möten då.


Men anmälan emot denna typ då! Tjänstefel, Olaga frihetsberövande (iom att man inte får låsa in personer som uppträder berusade pga legala mediciner som läkare skriver ut pga medicinskt behov). Fysisk misshandel iom att man ger med en stresschock som pajjar mig fysiskt och kronisk stress håller redan på att ta livet av mig. Det påverkar och skadar mitt hjärta ytterligare, och har gett efterkonsekvenser i form av smärtor i hjärta, ämnesomsättning pajjar, HPA systemet pajjar, extra kroniska smärtor pga mer stress. (Det är lättare att bara skjuta mig istället och göra slut på mitt lidande...). Psykiskt misshandel, pga dom psykosomatiska konsekvenserna. Ofredande.  


Det här är ur FASS, så att man vet dom väl kända biverkningarna. Detta kan en läkare upplysa en om då också.


Det man ska tänka på är att: Att man inte ska dricka alkohol är en rekomendation, och inte ett lagstadgat krav. Om en person uppträder berusad av svenska statens mediciner så kör man den till sjukhuset för vård, och inte arresten. Att frihetsberöva någon pga Lyrika, Propranolol och Citadon påverkan är illegalt och ett direkt tjänstefel.


Det står ingenstans att en patient måste uppge frivilligt vilka medinciner han förtär, och det går väl under sekretesslagen?! Om nu inte brott har skett, vilket det inte hade gjort i detta fall då. Som jag har ett vittne som hela tiden iaktog mig och kan intyga.


Lyrica


Antiepileptika


Aktiv substans: Pregabalin


ATC-kod: N03AX16


LYRICA har förknippats med yrsel och sömnighet, vilket skulle kunna öka förekomsten av fallolyckor hos äldre patienter. Du ska därför vara försiktig tills du är van vid de effekter som läkemedlet kan tänkas ha.


LYRICA kan orsaka dimsyn, synnedsättning eller annan form av synpåverkan. Många av dessa synbiverkningar är övergående. Du ska omedelbart kontakta läkare om du upplever någon förändring av din syn.


Användning av andra läkemedel


Innan du tar något nytt läkemedel samtidigt med LYRICA, bör du tala med din läkare. Tala om för din läkare eller apotekspersonalen om du tar eller nyligen tagit andra läkemedel, även receptfria sådana.


LYRICA och vissa andra läkemedel kan påverka varandra (interaktion). När det tas tillsammans med vissa andra läkemedel, kan LYRICA förstärka dessa medels biverkningar, till exempel försämrad andning och koma. Graden av yrsel, sömnighet och minskad halt av läkemedel i blodet blir mer påtagliga om LYRICA används tillsammans med läkemedel innehållande: Alkohol


LYRICA kan orsaka yrsel, sömnighet och nedsatt koncentrationsförmåga. Du bör inte köra bil, sköta avancerade maskiner eller delta i andra aktiviteter som kan vara riskfyllda innan du vet hur detta läkemedel påverkar din förmåga att utföra dessa aktiviteter.


Vanliga biverkningar som kan påverka fler än 1 person av 100 är angivna nedan:


Nedsatt uppmärksamhet, klumpighet, minnesstörning, darrning, svårighet att tala, stickande känsla, trötthet, dvalliknande tillstånd, sömnlöshet


Dimsyn, dubbelseende


Svindel, balanssvårigheter


Berusningskänsla, gångrubbning



Citodon


Aktiva substanser: Kodein, Paracetamol


ATC-kod: N02AA59


Använd inte Citodon tillsammans med alkohol.


Körförmåga och användning av maskiner


Citodon kan försämra reaktionsförmågan och göra dig trött och dåsig, vilket du bör tänka på vid tillfällen då skärpt uppmärksamhet krävs, till exempel vid bilkörning och precisionsbetonat arbete.


Propranolol


ATC-kod: C07AA05


Trafikvarning

Några av biverkningarna, till exempel trötthet, kan i enstaka fall försämra förmågan att köra bil eller utföra precisionsarbete. Du är själv ansvarig för att bedöma om du är i kondition att framföra motorfordon eller utföra arbete som kräver skärpt vaksamhet. En av faktorerna som kan påverka din förmåga i dessa avseenden är användning av läkemedel på grund av deras effekter och/eller biverkningar. Beskrivning av dessa effekter och biverkningar finns i andra avsnitt. Läs därför all information i denna bipacksedel för vägledning. Diskutera med din läkare eller apotekspersonal om du är osäker.


Vilka biverkningar kan läkemedlet ge?


Vanliga (förekommer hos fler än en patient av 100): Trötthet/muskelsvaghet, kalla händer och fötter, långsam puls, sömnstörningar, mardrömmar och andfåddhet.


Mindre vanliga: Illamående, kräkningar och diarré.


Sällsynta (förekommer hos färre än en patient av 1000): Yrsel, försämring av hjärtsvikt och hjärtpåverkan. Brist på vita blodkroppar (agranulocytos se ”Att tänka på innan och när läkemedlet används”). Sänkning av antalet blodplättar, vilket bland annat kan yttra sig som små blödningar i hud och slemhinnor. Lågt blodsocker hos barn. Hallucinationer, störd verklighets-uppfattning, förvirring och nedstämdhet. Håravfall, hudreaktioner såsom utslag och försämring av psoriasis. Myrkrypningar. Kramp i luftrören hos astmatiker. Torra ögon och synstörningar. Enstaka fall av onormalt kraftiga svettningar har rapporterats.


Källa: http://www.fass.se


Svår (Complex post-traumatic stress)


Läkemedsbehandling vid PTSD


Propranolol


Antiepileptika: Pregabalin (Lyrica)


Kognitiv störning vid PTSD


Nedsatt uppmärksamhet (exekutiv störning)


Källa: http://www.rosengrenska.org/pdfs/PTSD100...s/PTSD100119.pdf

Av Mikael - 6 maj 2010 21:31

Under mitt liv så har folk kunnat terrorisera mig på sätt, som folk här osannolikt ens kan föreställa sig. Sen 2002 så är jag 1 av dom 45.000 som har fått Ptsd diagnos. Sen så är jag väl 1 av dessa som är ett fåtal som har livslång ersättning, och f-kassa kommer aldrig krångla med mig om ersättning. Det känns konstig att Cancer sjuka och dödsjuka anses som friska nog att jobba, medan jag anses så söndertrasad, så att jag har fått den trista vinst lotten att jag inte behöver någonsin gå utanför min dörr egentligen. (Vilket jag seriöst överväger)


Säkerligen om jag skulle be om någon från kommunen som gör alla ärenden utanför dörren åt mig, så skulle jag få det. vilket jag funderar på att höra mig för om, för faktiskt så även om man motvilligt vill prata eller erkänna det för andra. Så är det så att man har sabbat mig beyond comprehension. Vissa dagar fixar jag inte att gå utan för dörren, vilket är direkt orsakat av mina gärningsmän, med svenska myndigheter som hamnar på andra och tredje plats för extrem traumatisering av mig.


Om dom skulle självantända, så skulle jag inte bry mig överhuvudtaget och sympatisera med dom, jag skulle inte ens spotta på dem för att släcka dom en uns. 


Det har ju tagit en lång tid att komma till det ställa jag är i livet nu, där jag faktist kan gå utanför dörren utan att man har........ Den här biten är cencurerad då.......


Men att man nu när jag går utan för dörren med en viss begränsning så är det himla uppmuntrande att man låser in mig?? För att jag ger en positiv kommentar till en poliskvinna. En liten fråga då? Om man säger till dig spontant utan att man är grotesk, och vill slita kläderna av dig och våldta dig.. Utan på ett reko och genuint sätt säger att: Men gud vad söt och vacker du är! Skulle man reagera negativt? Inte mycket då.


Om man nu inte är en sk man, som är 5 år mentalt och emotionellt med pistol och micropenis. Då är det kriminellt att ge kvinnor komplimanger....


Att jag säger det helt spontant till en poliskvinna. Men vet du vad. Jag är inte rädd för kvinnor. Jag gillar självständiga och företagsamma kvinnor som anser sig vara jämlika män på alla sätt. Och som kan vara kvinnliga utan att vara någon Taliban-feminist i kostym...


Jag sa till brorsan att det är väl alla mindervärds komplex mäns dröm, att man verkligen kan ge igen på den som har haft mage och sagt någon positivt till den som man vill knulla el knullar med! Om någon av er noller läser detta. Håll med om det här. Tänk om du hade makten att frihetsberöva någon, för brottet att ha gjort dig svartsjuk, för att du innerst inne vet att du är en sån nolla, med en micro pitt på 2 cm, som tjejer garvar åt. Alla skittidningar säger att storleken för dig inte spelar roll. Men vet du, dom ljuger. Tjejer gillar stoa kukar, och nån som kan ta hand om dom på ett trevligt och charmigt sätt, och inte ta ut sitt mindervärdskomplex över dom... Jävla nollor, vad jag är spyfärdig av er..


Polis häxan som tog emot anmälan av mig emot hennes kollega, som blåste mig, åker på en anmälan för falsk angivelse. Iom att hon var så korkad och satt och ljög, när jag satt med ett vittne, som jag uttryckligen sa att han var just ett "Vittne". Hur jävla korkad får man vara? Eller så vet hon att poliser är helt straffimmuna i Sverige.... Vilket är mer troligt...


Det enda jag ville ha, var att idioten rensade registret, samt gav mig en ursäkt för att han är en jävla idiot. Sen hade det varit bra, för jag vill inte ha ett jäkla öre från dom. Gissa om jag har surat till...


Vilka soppor jag hamnar i, när jag går utanför dörren. Alla idiotier som jag har blivit utsatt för, skulle folk bara sitta och gapa åt, och tro att jag ljuger. Men vad säga.


Personligen tycker jag att det vore väl vettigare om dom satte ett skott i huvudet på mig för att få det överstökat! Dom skulle ju vara straff immuna. Ser man till min farsa som försökte mörda min lillasyster och lille mammis, utan några som helst konsekvenser. Kanske man själv bara borde gå ner till deras lokal och?.... Åklagaren lägger ju ner allt, men just det. Allt förutom brott emot poliser läggs ner direkt...


Den här staden är fan inte klok. På 4 månader så har jag hunnit att bli inlåst för.. Och brorsan har blivit hotad av en polis "Det kommer du bittert ångra", vad det nu kan betyda? Vådaskott? Det är ett fint land det här. Massa lagar, men ingen i myndigheter som följer dom...


Fattar inte vad det är med folk som röstar på våra riksdagspartier....


Kan inte du våldta och mörda min dotter? Kan inte du låsa in och mörda min son? Sen brutalvåldta och mörda mig som avslutning?.... Det är vad man får av dom..

Av Mikael - 6 maj 2010 17:00

Jag gick ner som sagt och anmälde idioten som låste in mig pga att jag sa att hans kollega är snygg. Nånstans så tycker jag att det får vara en gräns.


Jag har fattat hur det är och går till, så jag tog med ett vittne när jag skulle anmäla han. Mottagande polis sa att dom inte får ta emot anmälningar emot sina kolleger. Hon krafsade ner lite rader, och sa åt mig att spara allt material och hela anmälan emot hennes kollega, för att en "annan" polis skulle ta upp den fulla anmälan.


Idag fick jag ett brev ifrån åklagare om att målet var nerlagt 30 minuter efter att ag hade pratat med en poliskvinna som var namngiven i den sk anmälan, som var ett skämt, och helt förståligt att dom la ner det direkt.


Hur som helst så ska jag om-anmäla ärthjärnan, samt hans kollega för Falsk angivelse. Sista polisen jag pratade med skrattade till lite hopplöst och menade på att det inte stämde vad den 1sta polisen sa, som mottog anmälan.


Vet inte riktigt vad man ska säga. Jag har tänkt att det skulle bli propotioneligt av vad anmälan emot polismannen skulle leda till tidigare innan idag. Nu så tänker jag ägna ett par år åt detta av ren tjurskallighet...


På tisdag nästa vecka så ska jag snacka med pressansvarig i Katrineholms tidningen om detta, så man får väl se lite hur det artar sig. Att hänga ut dom i "rätta kläder", för allmänheten skulle ju vara trevligt. Någon rättsäkerhet finns det inte i Katrineholm, och det lär ju vara så att man måste dra ett civilprocessmål emot dom...


Snacka om blåsning man åkta på. Det var ju oturligt för henne, att jag tog med ett vittne.... Samt att jag hade med mig ett vittne vid "brottstillfället".


Debatt tog upp om ett värre fall: SVT-Play 1.01.10 timme in i programmet.

Av Mikael - 6 maj 2010 10:21

Ska fylla i lite här senare. Flyttade det här till ett eget inlägg iom att det är bara spekulationer, eget personligt påstående om hur det skulle kunna vara. Vad det här inlägget ska leda till då får man väl se.


Tidigare i Sveriges historia så har Svenska Nationaliteten kategoriserats som en etnicitet, raser etc, av typ CV.Linné eller nazisten Gustaf Retzius (min åsikt om han, för jag tycker han var ett riktigt svin bara och hoppas han brinner i helvetet).


Idag så är det enorm fokus på; hur man fungerar neurologiskt. Passar man inte in i den svenska normativa gruppen, så får man veta att man har ett funktionshinder eller liknande. Att man fungerar precis som det är tänkt, och t.o.m bättre i vissa avseenden spelar ingen roll.


Eftersom jag och många andra inte har stämt in i deras kategorisering så har jag börjat att undra givetvis om hur det ligger till med "Människan" och hur vi fungerar.


Nu ska jag spama lite ord som har stor betydelse för mig, men inte för många andra iom att dom vet inte ens vad det är, även om dom använder sig av dessa egenskaper ("ord") hela tiden till vardags, och kan vara en grupp med människor under -30% som inte använder dom Audiospatiala områderna, för samma saker som +70%? använder dem till vardags.


I Neuropsykiatrin tids-era då:


All vetenskap bygger på emperisk erfarenhet. Man iaktar något visuellt "observerar" (Visuospatialt/Visuell inlärning), samt prövar praktiskt spekulation, hypotes och till sist Teori (Visuospatialt/Kinestethic inlärning).


Att t.ex Aristoteles tog det som mest sannolikt att vi levde i en Geocentriskt världsbild är kanske inte så konstigt om man utgår från att han säkerligen var en av dessa Visuospatialt orienterade vetenskaps personer. Han iaktog (Visuospatialt) att allt snurrade runt oss, och gjorde säkerligen begränsade tester (Kinestethic). Som gjorde att han naturligt drog slutsatsen att allt snurrar runt oss, pga att det var vad han såg med sina ögon.


Senare när Copernicus och Galileo hade verktyg för att förstora objekt långt ifrån, så att dom kunna praktiskt iakta närmre och testa om den geocentriska världsbilden verkligen stämde, som visade sig uppenbarligen att vi kanske inte har en sådan central roll i universum som monoteisktiska och vissa ur (audiotiva gruppen) verkar tro.


För mig som är visuellt orienterad så känns det inte så oroande att dagens forskning har visat oss med praktiska (Kinesthetic) tester att vi bara är en samling med protoner, neutroner och elektroner, som är lika speciell som en bordsskiva, för universums och "Guds" räkning. Guds barn är då protoner och elektroner, som ibland av gravitations krafter blir neutroner.


Men av dagens forskning, så utan att se det själva så uppmuntrar vissa en religiös uppfattning om våran roll i universum, där man är lika listig som prästerna i Vatikan källaren för ca 500 år sedan som var bergsäkra på att Aristoteles hade rätt om den Geocentriska bilden. Det stämde bra med sagan om Adam och Eva, och att vi har ärvt universum för att förstöra så absolut bäst vi kan, med start av jorden.


Forskare, Filosofer och vetenskapsmän som är värda namnet kanske inte har en abc diagnos, som många spekulerar om. Även om det är tryggt i Sverige med IQ 100 normativa myndighets personer, som inte får vara märkvärdigare eller speciellt mer kunnig i någonting, förutom fotboll som Zlatan... Så att man gärna enbart visar upp en selektiv och partisk bild av verkligheten för patrasket (Det är vi medborgare), som ska skyddas från sanningen och dom avvikande som inte platsar i den Svenska Kyrkans vetenskapliga modell av hur människor och svenskar fungerar i allt. Vi är stansade cloner från den perfekta NT-Prototyp Människan (NTPM)   , även om jag själv aldrig har träffat dom, så är tydligen vårat land fyllt av dom?!


Det absolut otäckaste och fulaste att vara enligt dom extremist-religiösa politikerna i Svenska riksdagen är att vara intelligentare än andra i "Jante landet". Staten behöver inte unika individer, utan drönare i kollektivet som inte klagar och är märkvärdiga. Vilket promotas och tas emot relativt av en viss del av befolkningen som säkert beror delvis på vårat anti-intellektualiserande fascist arv dom sista 200åren. Ingen myra ska sticka ut ifrån kollektivet, och statens behov är viktigast, där politiskt stats anställda är våran elit och överhet idag.


Vetenskap: Man observerar (Iaktar Visuellt)


Verb:


observera


   1. bli medveten om något (viktigt), gärna vetenskapligt


          Jag har observerat att råttan ofta kliar sig på sidan.


   2. noga titta på eller studera något


          Jag har nu observerat månens rörelser i en månad.


Sen testar man sin hypotes prakiskt (Kinesthetic).


Känns det här igen?


Det är kanske inte så långdraget att påstå att hela högen av riktigt banbrytande personer som har utvecklat vårat samhälle till vad det är idag kunskapsmässigt och teknologiskt. Tillhör min minoritetsgrupp med Visuospatialt orienterade personer?! Att det nu inte är så att dom har Asperger eller Adhd, utan det beror på något annat konkret vetenskapligt som man kan förstå idag med modern vetenskalig teknologi. Att dom avskärmade sig socialt beror nog på samma orsak som jag har. Att man blir väldigt trött av visuellt förändrigliga miljöer, med människor speciellt som med icke verbal kommunikation lika gärna kan gå runt med en tjutande siren för att trätta ut den audiotiva gruppen. Att man ska vara tyst hit och dit är ju uppenbart klart i vårat samhälle. Men vettu, kan vi begära att; man inte ska skapa så mycket visuellt oljud?? Inte mycket då! Det här kan bara vi relatera till då som är visuellt orienterade tydligen...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards