Direktlänk till inlägg 13 maj 2010

Religioner, Fördomar, Rädsla och dess makt över oss

Av Mikael - 13 maj 2010 16:45

Länge länge så har jag funderat över vart jag skulle vilja tänka mig bo. Jag ogillar verkligen hur våra myndigheter behandlar alla som bor på våran finfina geografiska plats, som idag temporärt kallas för Sverige, men som egentligen heter Sameland. Varje cell i min kropp känner att dom hör verkligen hemma på denna lilla plätt i universum, djur och natur gillar att ha mig här. Och jag hade ett samiskt Andeväsen = Kråka, som satt och tittade på mig för ett par timmar sen 2 meter ifrån mig på. Han sa till mig precis innan han flög iväg "-Du äger"...  


Hur som helst så sett ur mitt perspektiv iom att det klagas så mycket på andra. Islam har aldrig gjort något emot mig eller min släkt. Däremot den fruktansvärda kristendomen har utsatt "oss" för en masa övergrepp. Det dokument som jag värdesätter mest idag är: Du "mitt namn" har gått ur Svenska nazist kyrkan... Skulle jag få straff immunitet så skulle jag fösa ihop hela bunten av präster m.m och sparka ut dom ur vårat fantastiska land, och bränna ner deras kyrkor samt kasta stenarna efter dom... Men jag försöker att vara tolerant emot andra och sköta mig, så det lär ju inte hända.


Att Kristna och Islamska terrorister har krigat emot varandra i 1400år?! Jättebra!! Har vi tur så blir vi av med hela bunten.  

 


Hurra för Polyteistiska naturreligioner!

  


Vi är Guds favoritbarn alla gånger eftersom vi härjar inte med andra. Och låter folk tro på vilka idiotier som helst, så länge man inte terroriseras en själv med sin smörja....


Det finns bloggar med väldigt intelligenta och tillsynes kloka personer, med kloka förslag om att "Av"mångkulturalisera vårat samhälle. Vilket jag kan hålla med om på mitt eget sätt. Jag tycker att alla ska leva med en vettig värdegrund, där man respekterar alla andra efter deras förutsättningar. Samtidigt som man förklarar för dom att om dom nu vill favorisera sin grupp, och hata alla andra så är dom välkomna att krypa tillbaks från den avgrund med hat dom kom ifrån.


Jag anser att man ska totalförbjuda alla monoteistiska religioner, religiösa ritualplatser och dess ritual utövning. Med tanke på hur dom har förstört och bedrivit etnisk utrensning emot t.ex mina släktningar, så kan man kasta ut hela bunten tillbaks till deras kristna hemländer.... Vilket gäller för alla monoteistiska terrorister oavsett vad dom nu kallar sin gojja för, pga att det är Same shit vilket det än är för mig.


Kråkan sa också att hela högen har helt fel, och dom monoteistiska utövarna har fått ihop det fel, med 1 gud, och en massa änglar och allt möjlgit vad dom nu har i sina egentligen polyteistiska religioner. Det är en huvudgud, samt en massa undergudar=Ängel. Precis som i svenska riksdagen... Bara för att man inte är partiledare etc så är man ju ändå en skenhelig lögnaktig politiker. Det är same-same shit...


Den siste och 7'e monoteistiska profeten sa för ca 150år sedan att det ska komma en sista till profet, för att fullfölja det hela. Vilket den Samiska kråkan även avslöjjade för mig idag till mig. 7 monoteistiska profeter, en gud och 1 polyteistisk profet, vilket givetvis är jag då, halleluja.


  


Polyteistiska profeter äger dom monoteistiska profeterna på alla sätt, så det behövs bara 1.


Ser man till numerologi så:


1: Start
2: Balans
3: Möjlighet
4: Stabilitet
5: Sökande
6: Harmoni
7: Egen vilja
8: Karma
9: Slutförandet


9 - Andlighet och tillbakablick.


En sann ledare, men för att undvika onödiga missöden, som lätt kan uppstå i brådskan, bör du se över din planering två gånger innan du börjar med något. Engagerad i andra och omtänksam.


Kan känna sig missförstådd och oälskad. Ser hela tiden tillbaka på sig själv, och på följden av ett handlande. Det mest andliga talet. Lång erfarenhet, och kanske många tidigare liv. Retroperspektiv.


Nio regeras av Mars och har därmed stark energi, kraft och nästan krigisk styrka, när det är något som talet brinner för. Kan haka upp sej på bagateller, men är ändå medveten om sin roll i helheten. Kan vara en hamtsrare, men också av erfarenheter.


Det är ju jag i ett nötskal. Jag väljer ju givetvis att tolka kråkans "Kraaa kra " teologiskt på vilket sätt jag bäst då vill.


Vad det gäller dom andra 7 profeterna, så är jag ganska så 99% säker på att dom, precis som jag mest var trött på alla idioter som bara förstörde för alla andra, och undrade hur man skulle motivera dom att sköta sig. Det finns bara ett svar på det, och det enda som motiverar folk att sköta sig värdegrund mässigt på ett visst sätt är just: Rädsla!


Det finns ju självklart en starkare motivator som håller i all evighet. Den "Fria viljan" som vi har begåvats med och man kan idag spåra den ner till en enskild neuron med dagens teknik. Att man väljer att bete sig medvetet på ett sätt, är ju enligt mig vettigare än att man tvingas till det.


Hur som helst då, nog med spånade lol.


Att man egentligen ska förbjuda en religion anser jag är väldigt orättvist iom att det är ju oftast bara 5% som härjar med dom andra 95%, samt grupper utanför.


Vem ska sätta normen för vad andra personer får tycka öppet och göra emot sig själv?.... Det känns bara idiotiskt och jobbigt att ens försöka börja sortera upp vilka ersoner som tänker rätt och inte rätt... Släkt, familj och vänner först givetvis, sen personer man tycker är "snygga" osv... Och vips så handlar det inte om en filosofisk värdegrund som man kategoriserar andra i.


Hur som helst. Här är Sverige (Demo)kraterna's hemliga partiprogram's del för immigration till Sverige, där man är selektiv emot muslimska nationaliteter, oavsett om dom tror på den monoteistiska gojjan, vilket 85% inte gör. Jag anser att detta ska inkludera alla religiösa grupper, och personer som inte har släkt äldre än 1000år i Sverige. Vänsterradikalerna Nationalsocialister (det är komiskt att dom inte förstår att socialister är vänster....) är ju snabba att selektivt och partiskt använda sk boplatsarkeologi, där man bla bla bla "Vi" har bott här i futtiga 1000 år (Själv så har min släkt bott här +10.000 år vilket jag anser bräcker deras lilla stund, och ovanpå det så kommer mina protoner från en Svensk del av en supernova för miljarder år sedan, vilket kråkan avslöjjade för mig också....).


Jag lägger till lite egen åsikt mellan ()


Här är en liten redovisning av invandring mellan 1980-2008 av någon bloggare. Hans kommentar: Från år 1980 till 2008 har minst 1 158 020 uppehållstillstånd beviljats. I den siffran ingår inte tidsbegränade tillstånd för arbetare eller asylsökande.


Insläppet dalar successivt om man ser till dessa siffror. Mellan 1980-1999 så släpte man in 1 miljon, och efter det resterande el mindre?!


Eftersom svenska födslar från 1990 på 110.000 barn per år, så har det minskat till 90.000 barn 2009. Tack vare att det blir förre skattebetalare, så får färre skattebetalare dela på att betala just dessa politiska nötter i Riksdagen och deras pensioner efter 8 år aktiv. Tack så mycket till alla invandrare som hjälper oss svenskfödda att betala kalaset så att det blir mer utspritt på flera personer.


I praktiken så har det saknats minst 200.000 svenskar mellan 2000-2010 som vi har bristfälligt ersatt med flyktingar. Tänk va bra om dom hade samma status som du och jag i samhället, och möjlighet att vara arbetande..


För mig så känns det lite så att vi blir allt lite lurade av statliga politiker och medier....


1.

Sverige ska inom EU stödja förslagen "Safe haven", dvs asylmottagning i områden intill EU:s utkanter.


2.

Intill dess att ett system med "Safe haven" blivit konsekvent genomfört bör Sverige säga upp sin anslutning till New-York-protokollet från 1967. Detta skulle innebära en återgång till Genèvekonventionens ursprungliga åtagande, nämligen att ta emot flyktingar från övriga Europa.


3.

Asylansökan i Sverige skall göras vid gränsen i samband med inpasserandet - eljest ingen handläggning och prövning.


4.

Fullgod presentation av identitet - eljest ingen handläggning och prövning av asylansökan.


5.

Obligatoriska fingeravtryck och DNA-tester av dem som söker uppehållstillstånd (fotnot 2).


6.

Obligatoriska tester gällande hiv samt tuberkulos och andra epidemiska farsoter vid ansökan om uppehållstillstånd i Sverige.


7.

Asylsökande som begår brott - även av mindre grov art - ska omedelbart utvisas utan vidare prövning av ansökan.


8.

Tillfälliga uppehållstillstånd (TUT) ska vara regel. Inte permanenta (PUT).


9.

Omedelbart verkställande av avvisnings- och utvisningsbeslut.


10.

Stopp för föräldrars möjligheter att driva barn till apati för att utverka PUT. Sådant skall inte belönas (fotnot 3).


11.

Avskaffa möjligheten att lämna in ny ansökan (NUT) efter lagakraftvunnet avvisningsbeslut.


12.

"Danska regler" för familjesammanföringar, 24-års- och anknytningsregler, egen bostad, stabil ekonomi, etc. Detta är viktigt för att förhindra tvångsäktenskap.


13.

Ingen svenskundervisning före uppehållstillstånd. (En liten fotnot av mig då: Det är ju lustigt iom att man ska gärna kunna Svenska för att få uppehållstillstånd, vilket är ett konstigt moment 22??)


14.

Ingen valfri bosättning för asylsökanden.


15.

Inga kontanta bidrag för asylsökanden, enbart mat och husrum. (IDag så får man mellan 1-2000 kr som ska räcka till mat i 30 dagar, så om det anses vara för mycket?? 33-66kr per dag till mat o nöjjen...)


16.

Inget tillstånd för reguljärt arbete före uppehållstillstånd. Däremot skyldighet till motprestation för uppehållskostnaderna. (Idag så sätter svenska myndigheter dessa Asyl sökande i oavlönat praktik arbete. Tidigare så kallades detta för Träl, även om kulören på den svenska slaven har blivit lite mörkare..)


17.

Restriktivitet i beviljande av svenskt medborgarskap. (På 10 år så har max 100.000?? fått uppehållstillstånd, och betydligt färre har fått medborgarskap). Hittade om 2009. I snitt så har ca 7-8000 personer med flykting status fått uppehållstillstånd per år.


 

Lånat av en bloggare från SD: Av dessa var alltså endast 1,76% reella flyktingar enligt FN:s definition (konventionsflyktingar). Räknar man även in de s.k ”kvotflyktingarna”, som kommer från UNHCR, blir det totala antalet 3 740 personer vilket motsvarar 3,65% av det totala antalet uppehållstillstånd.


Det är synd att massmedia och många klumpar ihop personer med uppehållstillstånd, svenskt medborgarskap med folk som inte har det. Det är orättvist emot alla, och man borde hjälpa dom tillbaks, eller till Canada el liknande som välkomnar flyktingar istället, om dom nu inte får stanna. Varför låta dom bränna bilar i Rosengård m.m och vänta 10 år innan dom blir utvisade.


För mig som har haft mitt liv på paus pga sjukvården, i väntan på rätt diagnos och hjälp. Så har ingenting hänt med min livssituation mellan hösten 1999-2010 januari. Rent praktiskt så hade det kunna vara 2000 för mig idag. Det är bara idiotiskt att utsätta folk för sådan behandling...


18.

Upphävande av medborgarskap och uppehållstillstånd vid grov brottslighet.


19.

Utvisning av utländska medborgare vid upprepad brottslighet. (Valon Jimmy borde ju inkluderas här för rättvisans skull...)


20.

Upphävande av uppehållstillstånd då det visat sig att "flyktingen" kunnat besöka det land varifrån han/hon flytt. (Valon Jimmy borde ju inkluderas här för rättvisans skull...)


21.

Repatriering av utlänningar som underordnar svensk lagstiftning och myndighetsbeslut islamska påbud och traditioner. (Det här bör ju gälla Kristna och andra monoteistiska sekter...)


22.

Effektivare utlänningskontroll inne i landet.


23.

Skärpt gränskontroll, bötesföreläggande för transportbolag som inte iakttar visumskyldigheten.


24.

Större restriktivitet i beviljande av nytt svenskt pass åt den som förlorat ett tidigare utfärdat dokument.


25.

Förbud mot burka/nikab på allmän plats.


26.

Inga fler moskéer på svensk mark. (Alla kyrkor bör även demonteras och kastas ut i Östersjön för att inte besudla våran finfina polyteistiska mark).


27.

Särskilt stöd åt elever med invandrarbakgrund ska villkoras. Också föräldrarna måste då visa ett aktivt engagemang i ett inhämta svenska språket.


28.

Ingen reguljär undervisning på arabiska eller andra invandrarspråk i skolan. (Detta bör ju gälla alla språk, där vi inkluderar invandrar språk som engelska, tyska, franska och belgiska).


29.

Förbud att sända barn till koranskolor i hemländerna för att "avsvenskas". (Nånstans så tycker jag att man även ska förbjuda svenska skoler som ljuger om våran fascist historia som EU och FN har poängterat att man ska sluta med). Svenska myndigheter är världsmästare på att ljuga ihop egen historia, vilket t.ex Jan Guillou har gjort TV serie om...


30.

Sanktioner mot föräldrar till minderåriga återfallsförbrytare. (Det här är ju fantastiskt solidariskt emot alla föräldrar iom att dom har glömt att säga att detta inte ska gälla EU medborgare, så om din lille typ snattar, så blir det häktet för dig...)


31.

Ingen särbehandling av individer och grupper på grundval av etnicitet. (Det här är ju otroligt solidariskt också, eftersom det betyder att Belgare ska behandlas precis lika som alla andra, vilket jag nu hoppas är rättvist).


32.

Med undantag av den primära informationen till asylsökande ska myndigheternas information och handlingar endast tillhandahållas på svenska.


33.

Riv upp lagen som innebär omvänd bevisföring och som renderar arbetsgivare dryga böter på grund av påstådd "diskriminering av invandrare". Åkesson om punkt 7: "Snattar en 15-åring ska hela familjen utvisas." Åkesson om punkt 12: "Invandrare ska inte få gifta sig förrän de fyllt 24 år." Åkesson om punkt 16: "De måste arbeta för mat och husrum. De kan väl städa på flyktingförläggningen." Åkesson om punkt 21: "Utlänningar ska utvisas om de kritiserar Sverige." Åkesson om punkt 25: "Burka är en politisk uniform för islamism och ska förbjudas."


http://www.expressen.se/Nyheter/1.424816/sverigedemokraternas-33-punkter


Jag måste ju själv säga att jag är väldigt partisk och jag ogillar verkligen sk män som är lite smålönnfeta med glasögon och kostym (den typiska politiska svenska sk mannen, som ser ut som en förvuxen jättebaby, se även männen Göran Persson, Fredrik Reinfelt och Mona Sahlin) och anser att det borde vara ett utvisningsbeslut automatiskt emot dem, bara baserat på deras uppsyn....


Belgisk-Svenska Jimmy Åkesson som bröt emot internationell lag om "Hets emot folkgrupp". Sjungande av rasistiska sånger på offentlig plats. Det här brottet ger upp till 2 år i fängelse vilket kvalar till grovt brott.


Han borde omgående utvisat tillbaks till sin släkts hemland Belgien och returneras med flygpost/fallskärm. Men löfte om att återvändande till våra fina och fantastiska land Sverige bemöts med ballistiska argument...


Sen det här med svensk, och boplats arkeologi som alla håller på att tjatra om. Kan man inte bevisa DNA mässigt att man kommer från släkt som har vistats på denna geografiska plats mer än +1000år, så får man inte kalla sig för Svensk och medborgarskapet skall dras in omedelbart, där man enbart får kalla sig för Wannabee-Svenne...


Eftersom det finns så många humorlösa individer, så är mycket i detta inlägg ironiserande på ett humoristiskt och harmlöst sätt. Jag tycker att vi alla, oavsett kulör och bakgrund t.ex ska sjunga med Jimmy och dela hans gemenskap. Att klaga på att han sjunger, är ju bara löjligt och fånigt. Hur många grupper har inte sånger som framställer sin egen grupp som bättre, och andra sämre??


Jag gillar denna Indian/Minoritets/Monoteistiska makt musik väldans mycket själv. Kram till Jimmy och alla andra som är i klorna på Rädsla för det okända... Kanske KBT (Kognitiv beteende terapi) skulle hjälpa för hans rädsla?




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael - 14 december 2016 05:53

  Värsta rysaren... Men dom trivs väl... ???

...

Av Mikael - 14 december 2016 05:39

  Man lär så länge man lever. Att totalt förstöra för sig själv, av det man struntar i, som socialt anseende för okända/?bekanta? riskerar ju att inte funka pga att *Dom funkar som dom gör. Spelar ingen roll vilken uppmärksamhet dom får. Nåja......

Av Mikael - 14 december 2016 04:49

En med: http://www.decision-making-confidence.com/somatic-narcissist.html   En med: http://www.dualdiagnosis.org/generalized-anxiety-disorder/ + covert Narcissist ?tendencies?   En med: https://www.psychologytoday.com/blog/both-sides-the-couc...

Av Mikael - 13 december 2016 22:19

   

Av Mikael - 13 december 2016 13:00

Fått ihop allt i huvudet tror jag faktiskt. cPtsd relaterat och Crazy högen. Vilket gör att det inte känns så brottom. Sover ikapp som Fanken... Vilket känns som det behövs. Måste säga själv, att jag känt mig själv, lite extra *tokig* (not crazy)... ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Skapa flashcards