Direktlänk till inlägg 30 april 2010

Lite om Neandethal

Av Mikael - 30 april 2010 20:58

Det här är en liten lustig paradox. Arkeologi i Europa är väldigt styrd av Kristendomen. Mycket undanhålls och ignoreras. Så att religiösa och vetenskapliga modellerna som är uppmålade av människan inte ska ifrågasättas. Problemet nu är att det verkar inte bättre än att överväldiga bevis börjar hopa sig att allt kanske inte stämmer så himla bra. Idag så är det uppenbart att Neanderthal hade samma eller till och med högre utveckling än HSS i vissa anseenden. Pga många idiotiska antagande och förvrängningar så är det ju inte så lätt att hitta det som behövs.


Större hjärna, bevisligen samma förutsättningar till tal fysiskt, bevis på religiösa och grav riter, ganska ingående botaniska medicin växt kunskaper, omvårdnad av gamla och skadade. Det är helt omöjligt idag att kunna säga skälet till att dom försvann, för det finns absolut inget känt skäl. Om det är så att dom vart införlivade i HSS genpolen så förklarar det ju ett gradvist försvinnande som det är bevis på. Vikinga DNA och Egyptisk DNA är spårlöst försvunna idag under en kortare tidsperiod. Att dom 2 folken skulle ha försvunnit helt och hållet utan spår är ju konstigt eftersom båda var involverade i omfattande handel med nästan hela jorden. Mer vettigt verkar ju vara att dom som folkgrupp har blivit utspridda i en mängd av befolkningar, så pass att det inte går att särskilja dom. Även om dom som civilisationer försvann. Idag så behövs 3 till 4 generationer för att ändra sitt ursprung. Då snackar vi om 60-100år. Beroende på utseende som är ganska svårt att spekulera i, men om man ser till det faktum att utseende skillnaderna sannolikt inte var större än asiater och europeer idag och vi har samma ursprung. Sen om N-Män hade för vana att utvandra till andra bosättningar och var väldigt anpassningsbara till en ny miljö i samband med detta pga fördomsfri inställning osv.


Med tanke att det är en ganska så bred skillnad på personligheter i min grupp samt en del av mina typer som inte syns i allmänhet men som passar in i det här senariot gör det mer trovärdigt och möjligt.


Som tur äro inte alla forskare insnöade och bortser från fakta, misstolkar medvetet osv. Men här är ett exempel som är genomgående.


When geometric art is found with modern man, no one questions its intentionality, but when identical art is found with Neanderthal, everyone ignores it.


Men det är väldans intressant och helt klart förklarar väldigt mycket om man har en klar helhets bild för sig. Lite jobbigt är det å lägga ut det pga tids brist. Men den bild som börjar att framträda med en intelligentare, mer hänsynsfull, fördomsfri, en Etik som man normalt inte hittar hos dagens människor eller känd historia. Det behöver ju inte vara trolleri att Socrates, Aristoteles, Platon, Jesus, Cicero, Muhammed, Coppernikus, Galileo G, Leonardo D, Newton, Bahá’u’llah, Einstein, John Dobson fungerade som dom gjorde. Den här gruppen är ju större en så här, men endå så ä den väldans liten med tanke på tidsrymden. Det dom hade som gemensam nämnare var deras Etik och Kreativitet. Det här kommer säkerligen inte få något genomslag, men orka bry sig. Någonstans när saker som det här börjar komma fram så brukar det rulla på.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael - 14 december 2016 05:53

  Värsta rysaren... Men dom trivs väl... ???

...

Av Mikael - 14 december 2016 05:39

  Man lär så länge man lever. Att totalt förstöra för sig själv, av det man struntar i, som socialt anseende för okända/?bekanta? riskerar ju att inte funka pga att *Dom funkar som dom gör. Spelar ingen roll vilken uppmärksamhet dom får. Nåja......

Av Mikael - 14 december 2016 04:49

En med: http://www.decision-making-confidence.com/somatic-narcissist.html   En med: http://www.dualdiagnosis.org/generalized-anxiety-disorder/ + covert Narcissist ?tendencies?   En med: https://www.psychologytoday.com/blog/both-sides-the-couc...

Av Mikael - 13 december 2016 22:19

   

Av Mikael - 13 december 2016 13:00

Fått ihop allt i huvudet tror jag faktiskt. cPtsd relaterat och Crazy högen. Vilket gör att det inte känns så brottom. Sover ikapp som Fanken... Vilket känns som det behövs. Måste säga själv, att jag känt mig själv, lite extra *tokig* (not crazy)... ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Skapa flashcards