Direktlänk till inlägg 13 april 2010

Lite statistik o tycke om andra

Av Mikael - 13 april 2010 20:12

Det här med invandrande personer kan man undra hur det ligger till med. Det uppmärksammas ju kanske inte så mycket, och vissa/många verkar tro att det väller in folk till höger o vänster. Jag har vuxit upp i Sverige, och vet hur det låter om invandring. Man vill inte ha hit folk, pga att man tror att man själv ska få det betydligt sämre. Man vill inte att 3 världens länder ska få en stabilare ekonomi, och ett demokratiskt styre pga att då blir det ju mindre till oss. Det här fantastiska Sverige mentaliteten genomsyrar ju dom flesta sociala grupper. Man ska inte klaga för att vi har ju det så himla bra, och dom stackars afrikanska barnen får äta sand...


Här är topp insläppet mellan 2000-2010. I år så pratade brorsan om att det endast var 1700 FN kvoterade invandrare som skulle släppas in.


 


2005 så var det ca 4000 personer. Det är detta som dom går till val med. Egentligen så vill man ha 0 personer med annan nationalitet än EU i insläpp, men FN kvoterar in en liten del, från krigsområden (oftast orsakat av västvärlden som ska "Demokratisera/Kapitalisera dom" = Skäla landets tillgångar, och sätta in en Puppet regim som ger västvärlden bra ekonomiska export avtal ) och EU ger bidrag för dessa personer så att det inte kostar många kronor i skatte pengar.


Det enda sätt att komma in på anknytning säkert, är att man gifter sig som Trafficking fru med en äcklig gammal gubbe, då går det undan. Annars så modifierar man lagar så att asyl sökande eller kvinnor/män från fel länder som inte är tillräckligt Ariska (Vilket komiskt nog kommer från Aryas = Iranier) så att dom inte får uppehålsl tillstånd. Uppehället ska vara säkrat för dessa fåtal personer så att svenskar inte belastas med skatte påslag på 0.000000001 öre i månaden för det vore ju ooooh så hemskt att man stöttar människor i nöd. Kommer dom in med anknytning till en Iransk/el annan nationalitets "man", som anser att kvinnor är hundar alternativt boskap, precis som många Kristna män tycker också. Så får man leva med samma teokrati rättigheter som i hemlandet, i miljöer där dom utsätts för hot, våld och våldtäkter utan att svenska myndigheter bryr sig överhuvudtaget. Oavsett vem det är som tar in någon på anknytning, så ska denne betala uppehället för personer som kommer in, så att svenska myndigheter inte spenderar ett öre på dessa personer, som hamnar i en beroendeställning som kan utnyttjas av den som betalar uppehället hur man nu vill.


Att Sverige är svartlistat på människorätts organisationer, och att FN klagar ofta på den inofficiella behandlingen av människor som svenska (national socialistiska myndigheter?! = S, V, MP, FP, KD, M, C "SD") utsätter folk för, med frihets berövningar, där man returerar folk till tortyr och fängsling med svenskt polistvång osv, vill man ju heller inte prata om.


Egentligen så hade det varit tryggare för min Rättssäkerhets filosofiska känsla och tro att vi bor i ett toppenland. Men det är det väl försent för också nu då. Amnesty sve har ca 100.000 medlemmar och det är väl ungefär så många "svenskar" som bryr sig om mänskliga rättigheter officiellt, och inte bara säger det som ett invant svenskt socialt mantra -Vi ska värna om andra människor.... Även fast man struntar fullkomligt i någon annan än en själv.


Jag har träffat på t.ex en söt svensk tjej som tyckte det var ett kul skämt att skämta om att dumpa "muslimer" i cement... Hon fattar ju inte att muslimer är ett samlingsnamn på folk med många nationaliteter och som är mer el mindre inte särskilt troende. Det är ju lättare att bara generalisera dom som en grå massa, som svensk. För min del, när jag funderade över hur vettigt det skulle vara att sänka kvinnan som jag älskar i cement, så var det inte så lustigt.


Att man är en idiot beror definitivt inte på ens nationalitet el religiösa övertygelse om man ens har någon. Runt i arabvärlden så är väl 15-25% troende.


Tyvärr så är majoriteten av dom muslimska män (icke troende även om dom påstår det lite vagt) som jag har träffat, kvinnomisshandlare som tycker att svenska kvinnor är luder man ska träna sina sexuella färdigheter på, och deras egna ska man gifta sig med, och dom ska veta sin plats som "boskap", där man behandlar dom lika dåligt som min "svenska" farsa behandlade min lille mammis.


Inte alla utan jag har träffat 2 väldigt vettiga "muslimska" män, som var lika svenska som jag kan bli. Det man verkar missa här i Sverige är att "Svensk" är bara ett juridiskt nationellt medborgarskap. Tydligen så berättar man det inte i svenska skolor så att det förstås av alla elever. Det är inte en etnisk grupp. 1920 så gick Nazist förkämpen Gustaf Retzius ut internationellt och berättade stolt att vi hade den finaste stam av Nazist ariska exemplar i Sverige. Vi hade t.o.m renare gener på över 50% befolknings antal här, än gämfört med det blivande Nazist tyskland. Man gjorde sitt bästa från att tvätta ur dessa tyska fin-gener genom att avrätta, sterilisera, kastrera, lobotomera m.m fram till 1960 när FN fick nog av det här Nazist experimenterande landet.


En annan sak som är lustigt att det missas, är att Nazism är ju inte en politisk ideologi. Utan det är en Etnisk ideologi. Så om du inte har DNA testat dig och har dom erkända Nazist generna så räcker det inte att bli en Nazist bara genom att säga "Ner med invandrarna" och raka huvudet. Men det är väl som med mycket, att det krävs lite kunskap o arv för att vara lite klevver då.


Personligen så skulle jag vilja samla ihop alla kvinnomisshandlare oavsett vilken etnisk tillhörighet man har, och sparka ut dom (i östersjöv iom att ingen säkert vill ha dom egentligen), så kan vi kompletera antalet med en massa söta tjejer som vill slippa våld, våldtäkt och förtryck i deras skitsamhällen.


Tyvärr så har vi en höger extrimistisk 7(8) parti regim som styr här i sverige, som helst bara vill använda asylsökande i skitjobb, där man ger dom "praktik" så att dom får jobba gratis, vilket sist jag kollade med FN konvensionen var "slaveri", men det anser man ju inte i sverige då.


Vad man har utsatt min etniska grupp för, får mig mest att må illa, och jag vet inte om det undermedvetet går ut över andra, på det enkla sättet: Dom som jag attraheras av emotionellt. Jag läser kropps språk minst lika bra som andra, och kanske är väl medveten om detta, vilket andra inte tänker på. Men en stor del tycker automatiskt extremt illa om mig direkt utan att jag har sagt halv sju, och så har det väl varit med många "svenska" tjejer. Att jag är sub-human=Samisk delvis, är ju verkligen ett minus i fin tysk ariska befolkningen. Även om jag gillar alla så har jag gett upp att ens försöka längre.


Det känns ju himla idiotiskt för mig, för vi är ju alla Iranska/Syriska om man tittar +50.000 år bakåt, vilket borde räcka anser jag. Ser man till den idiotiska iden med boplats arkeologi (som man inte ens får skriva om på Google), att min farfars farfar x10 bodde i ditt hus, så nu är det mitt igen, samt att jag måste ha livsutrymme..... Vilken gojja.... Det enda en människa kangöra, är att låna utrymme under en kort levnadstid, och vi äger egentligen endast våran egen materia som är en själv. Jag har bott här i 37 år, och min släkt i +9000år. Men jag fyller gärna på med folk som är vettigare än många här omkring, och jag har plats för minst 10 söta flickor som behöver sovplats utan att nån misshandlar dom, våldtar dom eller tvingar sig på dom på allehanda sätt. Det skulle vara trevligt med minst 10 miljoner till med folk som delar min demokratiska och jämlika värdegrund här i sverige så att vi kan skräpa ner våran genpol med mera orginal Iranskt DNA.


Jag förstår inte hur folk kan vara så hjärtlösa och gå och rösta på de 7 riksdags partier som uppmuntrar extrimism, våld och hat. Att påstå att dom inte gör det?! Hur kan det vara som det har varit dom sista 10 åren, med både borgerliga och vänster regeringar??


Men som sagt, det är lättare att höjja lite på TV'n istälelt och inte bry sig om allt onskefullt som händer omkring en....

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael - 14 december 2016 05:53

  Värsta rysaren... Men dom trivs väl... ???

...

Av Mikael - 14 december 2016 05:39

  Man lär så länge man lever. Att totalt förstöra för sig själv, av det man struntar i, som socialt anseende för okända/?bekanta? riskerar ju att inte funka pga att *Dom funkar som dom gör. Spelar ingen roll vilken uppmärksamhet dom får. Nåja......

Av Mikael - 14 december 2016 04:49

En med: http://www.decision-making-confidence.com/somatic-narcissist.html   En med: http://www.dualdiagnosis.org/generalized-anxiety-disorder/ + covert Narcissist ?tendencies?   En med: https://www.psychologytoday.com/blog/both-sides-the-couc...

Av Mikael - 13 december 2016 22:19

   

Av Mikael - 13 december 2016 13:00

Fått ihop allt i huvudet tror jag faktiskt. cPtsd relaterat och Crazy högen. Vilket gör att det inte känns så brottom. Sover ikapp som Fanken... Vilket känns som det behövs. Måste säga själv, att jag känt mig själv, lite extra *tokig* (not crazy)... ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards