Direktlänk till inlägg 21 februari 2010

De sista årens baksidor av Sverige

Av Mikael - 21 februari 2010 12:00

Dom sista 2 åren så har jag lyckats att träffa på personligt mindre roliga aspekter av vad Svenska samhället, där det handlar om både infödda och utomfödda personers värderingar, och kriminella beteende emot andra.


Hela mitt vuxna liv, så har jag haft en massa kontakt med invandrar män, eftersom det slumpat sig så, med jobb, samt att jag gillar många av dem. Det nedan är definitivt inte riktat emot en stor grå massa. Utan i allla grupper i samhället så finns det mer eller mindre antal som är onskefulla svin. JAg anser mig tillhöra en micro minoritet i Sverige m Samisk släktarv, så att kalla mig för rasist etc funkar kanske inte så bra på mig, som är så vanligt om man ventilerar om dessa importerade svin till män. Det som är synd är att det finns en hel del underbara "invandrar män" som delar samma värdegrund som jag. Men dom dras ofta med tillsammans med dessa svin som terroriserar omgivningen. Att man skulle vara mer benägen till nått, tack vare att man kommer nånstans ifrån. Är ett svenskt argument man har kört med sen 1800talet och kulmen var ju 1945, och efter det så har man inte vågat påstå att man har backning av forskning.


Idag så kan man ju inte klaga på sk muslimska män, tack vare att man utmålas som en islamofob, vilket är ett jäkla skämt. Dessa män är lika troende som lyktstolpen utanför fönstret. Mitt skäl att gilla profeten Muhammed, är för att han genomförde historiens första reformer för kvinnor. Sen att ingen är perfekt må så vara, men det har samlat poäng från mig. 


Dom här männen, oavsett vart dom kommer ifrån, är icke troende och sekulariserade självupptagna knäppskallar, vare sig om dom är svenska el utländska. Härkomst är noll orsak till att bete sig som en galning. Och så länge man inte tar upp, det så kan en stor grupp husera som dom gör i bakgrunden. 


Ofta så hamnar man i ett ord krig om vem som är mest offer. Där man menar att det är män som faller offer för otäcka kvinnor. Det finns ju säkerligen i samma utsträckning. Dessa män, är ju lika mycket brottsoffer som dessa kvinnor. Men det här inlägget riktar sig i fokus på brottsoffer som är kvinnor som sitter i en utsatt och hopplös position.


Det jag har lärt mig att en viss del folk här hemma, delar samma värderingar i mycket, med t.ex regimer som Talibanerna i Afganistan. Skillnaden är att en Taliban kan uttagera sin beteende impulser, och utöva sina värderingar helt öppet.


Här i Sverige, så vet att man ska "tycka på ett visst sätt", även om man har en annan uppfattning. Går man ut med sina egna värderingar, som kanske inte stämmer överens med den officiella versionen av svenska demokratiska värderingar, så riskerar man att förlora "Social status". Vilket är otroligt viktigt för folk, och som tur är fungerar som en bromskloss emot korkade värderingar om att *Kvinnor är ting'estar som kan säljar och behandlas hur som helst.


Jag vet idag att:


Dessa invandrarmän och deras söner lever med svenska demokratiska förmåner, samtidigt som dom tvingar frun, att leva utan rätigheter. Ca 90% av dom jag har träffat hittills är extrema rasister utanför sitt eget folkslag, och dom flesta tycker att kvinnor har mindre människo värde än hundar borde ha.


Dessa män och söner fungerar precis, som "hemma", för dom, och är familje-poliser, och kontrollerar invandrar kvinnorna med ett knytnävsslag i ansikte, eller om dom är lite mer klevver på ett annat ställa som inte syns. 


Jag vet idag att om en invandrar kvinna säger hej till mig, så borde jag fråga om hon är gift, eller har någon manlig släkting på 250mils avstånd? Är svaret ja, så är det lika bra att säga åt henne, att hon inte borde snacka, titta eller gå i närheten av mig. Får denna manliga släkting veta detta, vilket kan t.o.m vara hennes egen son/söner, så lär dom uppfostra mamma i vett och ettiket som en kvinna borde ha. 


Jag har haft (o)turen att få info bakvägen, från just ett par av dessa invandrar kvinnor. Om hur det fungerar i praktiken för en stor del av dessa invandrar kvinnor här i Katrineholm. Sinsemellan så tycker deras situation är pyton, men dom vågar inte säga nått officiellt. Att gå till polis är helt meningslöst. Svenska migrationsverket vill inte ha invandrar kvinnor, som inte får sitt uppehälle betalt av en antingen svensk el invandrar man. Dom vet att dessa kvinnor har marginella chanser att få jobb, pga ingen el lite utbildning, tillsammans med noll arbetslivserfarenhet tack vare att dom har fött upp ungar till ca 35års ålder.


Utåt sett så "föraktar" dom infödda männen, eftersom dom vet att allt annat beteende som kan indikera nått annat, leder till brutalmisshandel. Men om du stötter på en av dessa tillsynes "dryga" invandrar kvinnor, så handlar det om att dom är livrädda för misshandel, och dom vet att det inte spelar någon roll vad dom egentligen tycker. Vad dom verkligen tycker om dig, lär du alldrig få reda på, och om du inte har råd att säkra hennes uppehälle dom nästa 40 åren, så låt hon vara bara.


En kvinna är en tillgång på så sätt att: Man är sandsäck som mannen kan slå på utan konsekvenser, man kan säljas genom giftemål, så att mannen får pengar, kvinnan ska städa, laga mat, passa upp, föda ungar, ta hand om dem, och veta att hon ska lyda män minsta nyck. Dom ska veta att man ska "tjalla på" sina vänninnor, om det är så att dom nu skulle ha glömt alla regler. 


Jag har detta så nära, så att det är inget abstrakt man läser om i kvällspressen. Utan min nya granne, vet idag att man inte ska prata med svenska män, eller män överhuvudtaget. Jag var korkad och sa till mannen, att hans fru är jättetrevlig och gullig, och sa att jag hade träffat henne i samma "klassrum" och sagt hej till hon i höstas, som resulterade i att hon fick stryk senare. Där han undrade vad hon menade på att snacka med andra, speciellt den där jäkla grannen som *förolämpning, förolämpning o förolämpning*. Att han är värsta trailer trash't hör kanske inte hit, men det är mastigt när en total luffare hoppar på en med förolämpningar, och använder en som ett svekskäl till att få spöa sin fru. För hennes del, så skäms jag ihjäl, och hade jag inte varit så korkat godtrogen och naiv, så hade hon sluppit stryk en gång, där jag användes som orsak.


En annan av, just min grannes vänninnor, hade lärt sig genom ett antal brutal misshandlar, vilket gjorde att hon knappt sa halv7 till mig. Jag fattar ju idag lite bättre, att det inte handlade om mig, utan hon är bara som alla andra och gillar inte att bli misshandlad. 


Den 3dje, som har 3 söner. Där sönerna njuter av just svenska demokratiska värderingar och rättigheter och träffar korkade svenska tjejer. Hade dom bott i Iran, så hade dom blivit piskade på öppen gata för sitt beteende. Där är det lite mer rättvist emellan män och kvinnor när det gäller vad man gör ute på gatan. Om man inte är gift, så pratar man inte, rör varandra inte osv, vilket även gäller männen. Dessa grabbar vet ju att om man låter sin mamma, ha samma juridiska rättigheter, så ligger arvet i riskzonen. Så hennes egna söner tvingar henne att leva med Iranska värderingar, och försöker sälja henne till något svenskt freak genom giftemål, så att dom får en ny BMW m.m En tanke på hur mamma reagerar har man inte.


Dom sista åren har jag träffat 1 enda Utländsk man som anser att kvinnor ska ha samma rättigheter. Han flydde från Iran, och lämnade värderingarna där. Gifte sig med en Polska, vilka är kvinnor som är svårare att lura av sina demokratiska rättigheter.


Jag skulle ju med några samtal, kunna fixa så att ett par svenska banditer kommer och hälsar på dessa män, så att dom hamnar utan händer och fötter på sjukhus, med då rånar jag dessa kvinnor på deras enda inkomstkälla. Dom vet att dom får ge upp sina rättigheter och rättsäkerhet, och räkna kallt med att få stryk, för att slippa att vara hungriga och bostadslösa. Nånstans eftersom det är så otroligt många män, så är det ju som att kasta en hink vatten i havet att handikappa ens granne med grovt övervåld. Det finns ju flera 100tusentals som är likadana som han runt om på jorden, eftersom detta inte är isolerade händelser i Sverige, så det är ju svårt att bara peka på att det är fel på vårat samhälle.


Dessa kvinnor som pluggar, kommer med största säkerhet inte få några jobb i sverige endå, vilket gör att det är bortkastad tid för dem. Även om kunskap berikar en. Men det finns väl gränser. Om det leder till hopp och förståelse om att andra kvinnor lever precis dörren brevid med demokratiska rättigheter, så tappar väl den bäste modet.


Svenska myndigheter lyfter inte ett finger. I vårat multikulturella samhälle så ska vi värna om dessa mäns rättigheter att få leva som deras manliga kompisar gör i sina hemländer. Tillsammans med att en hel del svenska män, är precis likadana, och summan ligger på över 100.000 svenska män, med exakt samma uppfattning om kvinnors värde som dessa invandrarmän. Dessa svenska och invandrar män har otroligt mycket gemensamt och delar det mesta av sin värdegrund.


Dom enda som släpps in i Sverige, är bihang till dessa män som redan har uppehålls tillstånd i Sverige. Det som gäller är Familje anknytning m giftemål. Vilket gagnar både svenska och invandrar män. Söker du asyl som flykting, så kommer du endast in om sverige har dragit ett avtal om att ta in ett visst antal krigs flyktingar som inte haft vettigheten att dö. Om man inte blir inkvoterad så, eller blir hitförd av en man, så kan man glömma att få uppehålls tillstånd i Sverige. Speciellt invandrar kvinnor och barn är absolut inte välkomna här. Man vet att dom aldrig kommer att få jobb, så migrationsverket är tvunga att lösa deras uppehälle. Asyl sökanden för bo i totalt nedgångna gheton, och leva på 1-2000 sek i månad, helt utan rättigheter. Jag har inte haft mage att säga till dessa invandrar kvinnor att dom kan lika gärna sluta plugga imorn, du kan glömma att få nått jobb. Dom flesta vet ju detta, och tar jobb som slagpåse till nån kvinnomisshandlare, eftersom det är bättre än hungrig och boende under broar, som flyktingar gör i Stockholm.


Idag kan man åtminstone inte lura mig att det handlar om kultur el religion. Det är bara egenintresse, som kan få en man, att vilja sälja sin morsa in i prostitution för att få snabba pengar genom minsta möjliga ansträngning.


När det gäller sexuella rättigheter och värderingar, så är dom de samma som för 60 år sen. Visst ser man en massa spel för gallerierna i massmedia, men dom flesta vet vad sin umgängeskrets har för uppfattning om alla som inte är heterosexuella. Alla som inte faller inom den konservativa heterosexuella normen, gör ingenting om dom dör..... 


Det enda sexuella avvikande som accepteras är heterosexuella unga kvinnor som kallar sig för "bi-sexuella" fast dom inte ens vet vad det är. Och det är väl så pass långt som fördomsfriheten sträcker sig i sverige.


För psykiatri patienter, som är söndertrasade av vårat skitsamhälle, så förlorar man snabbt alla sina demokratiska rättigheter. Det svamlas ju mycket om att vi har kommit långt ifrån demokratins ursprung för över 2000 år sedan.Gör man ett fatalt misstag, och mår dåligt, så riskerar man att bli frihetsberövad, och få sin personlighet raderad med elchocker.


För första gången på väldigt länge så är jag väldigt bekymrad om min omgivnings säkerhet, pga att dom umgås med mig. Inte pga att jag orsakar något aktivt, utan för att andra använder vilket svepskäl som helst, för att brutalmisshandla andra människor dom inte gillar, eller har en pervers njutning av att skada, och jag är inte så sugen på att bli indragen som orsak till deras fysiska och psykiska skador. 


För att det ska bli skillnad, så måste majoriteten på 95% över en natt, totalt ändra sin uppfattning. Det här kommer aldrig att hända, och jag tycker personligen att vi borde stoppa in dom riktiga "avvikande" i en gaskammare. Jag kan ställa upp som den som nu trycker på knappen. Jag skulle käka chips och kolla på samtidigt, och må hur bra som helst för första gången på länge, och sova helt samvetslöst resten av mitt liv. Det är väldans kontroversiellt att säga att det enda sätt att lösa detta, är att göra sig av med dessa sociopater, psykopater, våldsmän etc, genom en zyklon b dusch.


Men grejjen är, att dom kommer ju definitivt inte att sluta att få alla oss andra att må dåligt, oavsett vilka lagar, jippon och catchiga PR kampanjer man genomför.


Att polis, åklagarmyndighet m.m skulle bry sig att göra nått, är ett skämt. Visst säger man officiellt att det ska vara si o så. Men i praktiken är det helt annorlunda, och dom flesta delar dessa galningars värderingar.


Det enda man kan göra själv, är att hålla sig borta från dem, och verkligen innerligt hårt lura sig själv att vi lever i en liten disney värld, där man slutar att träffa folk, och se på massmedia.


Det är ju som sagt väldigt lätt att bara låssas som detta inte händer i vårt fina land. Men om du vill, så kan jag peka ut en hel del av dessa fina och skötsamma män åt dig, samt deras slagpåsar, så kan du fråga dom själva.


Om jag själv kunde, så skulle jag droga befolkningen med. Empati, sympati, samvete, rättsfilosofi, demokratisk kunskap o uppfattning, generositet etc. Vilket säkert skulle få halva befolkningen att ta livet av sig i samvetskval, om dom skulle förstå konsekvenserna av sitt eget egoistiska beteende. Men det lär ju inte hända...


Det är ju lite bakvänt, men gillar man kvinnor eller andra grupper som avviker från normen, så är det bäst att bara undvika dom. Att det finns lagar emot övergrepp och ofredande spelar ju ingen roll för dessa. Det än ingen som anmäler dessa våldsmän, av varierade orsaker, och dom själva föredrar att få stryk, framför att vara hungrig och vara boende under en bro i en storstad.


Med vädret ute nu, så kan man ju bara gissa till sig tragiken under alla broar och andra platser vissa kallar för hemma, och undra hur många som har frysit ihjäl.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael - 14 december 2016 05:53

  Värsta rysaren... Men dom trivs väl... ???

...

Av Mikael - 14 december 2016 05:39

  Man lär så länge man lever. Att totalt förstöra för sig själv, av det man struntar i, som socialt anseende för okända/?bekanta? riskerar ju att inte funka pga att *Dom funkar som dom gör. Spelar ingen roll vilken uppmärksamhet dom får. Nåja......

Av Mikael - 14 december 2016 04:49

En med: http://www.decision-making-confidence.com/somatic-narcissist.html   En med: http://www.dualdiagnosis.org/generalized-anxiety-disorder/ + covert Narcissist ?tendencies?   En med: https://www.psychologytoday.com/blog/both-sides-the-couc...

Av Mikael - 13 december 2016 22:19

   

Av Mikael - 13 december 2016 13:00

Fått ihop allt i huvudet tror jag faktiskt. cPtsd relaterat och Crazy högen. Vilket gör att det inte känns så brottom. Sover ikapp som Fanken... Vilket känns som det behövs. Måste säga själv, att jag känt mig själv, lite extra *tokig* (not crazy)... ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards