Direktlänk till inlägg 29 januari 2010

Måste säga gäsp

Av Mikael - 29 januari 2010 17:50

Scientolog KMR gänget skramlar mycket för väldans lite som vanligt. Som vanligt så har den "onskefulla" psykiatrin i maskopi med läkemedelsbolag lurat i folk amfetamin.


När man läser deras gojja, så är det ju lätt att få för sig att det dom säger stämmer. Hur man än lägger upp det. Så är Concerta dosen liknande mg mängd som för "självdoserande missbrukare". Självklart så är det nån effekt.


Jag vet av egen erfarenhet att man inte fungerar som t.ex en alkoholist som förstör för sig själv och sin omgivning. Om man nu tillhör dessa självmedicinerade pundare, så fungerar man precis som vanliga svensons som tar en bira på kvällen för att chilla. Man kan lita på att ni har träffat på mer än en amfetamin missbrukare som uppträder precis likadant som alla andra.


Jag käkar opiater för kroniska smärtor pga ptsd m.m, men jag är ju inte ett ragglande fyllo bara för det. Nånstans så är det ju samma sak med amfetamin piller. 


Om man är lite realistisk så fattar man ju själva att det inte är hälsokost. Men om alternativet är ännu sämre, så är det ju ett lätt val att göra.


Det medicinska preparat som skrivs ut allra minst av allt i Sverige, är CS preparat. 2006 så var det 5600 personer ungefär, 2007 så var det 6700, och 2008 så var det 10400 personer som fick det. Vilken katastrofal sensation....


Det som var på tapeten nu, var att 700 var tvugna att sluta med CS piller. Om det nu var så att 10 miljoner käkade dessa piller i sverige, så borde man oroa sig lite kanske för överdriven utskrivning. Dom här riktiga siffrorna som socialstyrelsen gärna delar med sig av. Skulle ju få tyst på scientologernas tjat o gnat. Även om nu en del av det lilla antal som får CS piller, råknarkar på det, sooo what!!


Det finns ett nytt illegalt CS preparat som kallas för Kräftan. Vilket är kemiskt artificiell kokain. Det som är bonusen är att effekten är nästan lika ihållande som för Amfetamin, fast avtändningen är mildare. Jag skulle tippa att det är ett betydande större antal personer som pundar på dessa preparat, utan att behöva traggla sig igenom en utredning på flera år, där man får en begränsad dos. 


Det är lixom snabbare, billigare och smidigare att tjacka amfetamin el kola av en langare. Det är ju löjligt att tro att en missbrukare är så tålmodig att han kan vänta i snit 2-4 år för att få sitt pund. Hur jävla dum får man vara...


Varför inte rikta in sig på lite mer aktuella och trängande problem, som illegalt amfetamin till att börja med. Men att det finns pundare som använder illegalt amfetamin är ju ingen nyhet, el nått som någon höjjer ögonbryna för ju.


Tillsammans med andra organisationer och hjälpsamma, som säger att 5-10% har abc diagnoser, så är det ju lätt att lura sig själv att staten skriver ut piller till hundratusentals personer. Vilken inte riktigt är fallet då.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael - 14 december 2016 05:53

  Värsta rysaren... Men dom trivs väl... ???

...

Av Mikael - 14 december 2016 05:39

  Man lär så länge man lever. Att totalt förstöra för sig själv, av det man struntar i, som socialt anseende för okända/?bekanta? riskerar ju att inte funka pga att *Dom funkar som dom gör. Spelar ingen roll vilken uppmärksamhet dom får. Nåja......

Av Mikael - 14 december 2016 04:49

En med: http://www.decision-making-confidence.com/somatic-narcissist.html   En med: http://www.dualdiagnosis.org/generalized-anxiety-disorder/ + covert Narcissist ?tendencies?   En med: https://www.psychologytoday.com/blog/both-sides-the-couc...

Av Mikael - 13 december 2016 22:19

   

Av Mikael - 13 december 2016 13:00

Fått ihop allt i huvudet tror jag faktiskt. cPtsd relaterat och Crazy högen. Vilket gör att det inte känns så brottom. Sover ikapp som Fanken... Vilket känns som det behövs. Måste säga själv, att jag känt mig själv, lite extra *tokig* (not crazy)... ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards