Direktlänk till inlägg 25 december 2009

Benämningar och 100tal

Av Mikael - 25 december 2009 10:54

Jag har fått mig en uppfattning om att sista halvan av århundraden känns mer upplysta. Dom första ca50åren så famlar man, vilket följs av en viss mer utstansad inriktning.


Jag kommer ju inte leva och se den sista halvan av detta århundrade. Dom sista 2 århundraden har ju börjat dumt, där man har koncentrerat sig på att isolera sig ifrån andra. Utvecklingen går ju allt snabbare, så man kan ju hoppas på annat, men hur det än blir, så blir det ju sakta men successivt bättre i det stora hela.


På min lilla plätt av universum så har många i min omgivning blivit inspirerade av själviska influenser, men även av altruistiska värderingar kommer från både nord Europa och nord Amerika. Även om det är mycket dumt från dessa geografiska platser, så är dom positiva influenserna starkare i sin inverkan gämfört med dom negativa. På samma sätt som ett glatt humör påverkar oss mer, en ett argt och ilsket humör.


Nånstans så gruppar sig människan på olika sätt. Jag tror att man framledes kommer att gruppa sig efter ideélla intressen och kunskaper. Alla identifierar sig själva, eller låter andra identifiera sig med någon grupp, även om man kanske nu inte tänker på det.


För egen del, så känns min online situation som en återvändsgränd. Den konflikt som jag har haft inom mig själv, om min egen situation, och andras liknande situation. Där abc diagnoser har stått i centrum. Jag känner att den inte kommer att leda till något mer positivt för egen del. UTan det är bara ett cirkel resonemang idag. Jag skulle ju kunna fortsätta att mala det uppenbara, men det känns lite meningslöst. 


Från den första kontakt med abc relaterat material av privat personer så, är likheten slående, med det jag ser idag. Man kan lätt påstå att dom är väldigt bestämda i sin åsikt och uppfattning, men så är det väl för egen del också, även om jag har utvecklat min radikalt från i början av 2008. 


Idag så fattar jag inte hur jag halkade in på detta spår lol. Egentligen så är intresset marginellt. Till vardags så upptar det här väldigt lite tid och tanke idag. Jag vet inte riktigt hur jag ska slingra mig ur detta på ett bra sätt för mig själv.




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael - 14 december 2016 05:53

  Värsta rysaren... Men dom trivs väl... ???

...

Av Mikael - 14 december 2016 05:39

  Man lär så länge man lever. Att totalt förstöra för sig själv, av det man struntar i, som socialt anseende för okända/?bekanta? riskerar ju att inte funka pga att *Dom funkar som dom gör. Spelar ingen roll vilken uppmärksamhet dom får. Nåja......

Av Mikael - 14 december 2016 04:49

En med: http://www.decision-making-confidence.com/somatic-narcissist.html   En med: http://www.dualdiagnosis.org/generalized-anxiety-disorder/ + covert Narcissist ?tendencies?   En med: https://www.psychologytoday.com/blog/both-sides-the-couc...

Av Mikael - 13 december 2016 22:19

   

Av Mikael - 13 december 2016 13:00

Fått ihop allt i huvudet tror jag faktiskt. cPtsd relaterat och Crazy högen. Vilket gör att det inte känns så brottom. Sover ikapp som Fanken... Vilket känns som det behövs. Måste säga själv, att jag känt mig själv, lite extra *tokig* (not crazy)... ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards