Direktlänk till inlägg 12 november 2009

Deprimerande....

Av Mikael - 12 november 2009 20:20

Vet inte om det är så att man hela hela tiden matat med allt, och sen att man reagerar på det som man är uppe i för stunden, så att man upplever det som att det uppmärksammas mycket för ögonblicket. Eller om det är så att det är på ett annat sätt....


Tv4 har ju gått ut med en annorlunda serie om svensk rasism. Det här lär ju ha fått vissa element i vårat samhälle att gå i taket. En historia som man har stenhårt jobbat på att dölja, precis som nazisterna döljde att man gasade ihjäl miljontals, även om nu Allians-makterna visste om Tysklands planer redan 1940, så det var ju ingen hemlis inofficiellt då, vilket man hittat väldigt avslöjjande dokument på. Dom flesta, med Allierade inkluderade var ju Nationalister o rasister vid krigsutbrottet. Några judar ville Us inte ha, inte ens barn som man visste skulle åka in i gaskammaren också... Lite granna som Skåne nazisterna (ööhum poliktiker då?)i fullmäktige.


Det är väl just detta. Om folk är övertygade att t.ex jorden är platt, eftersom det gynnar staten. Så kvittar det ju om vissa inom staten vet att det är en lögn. Vissa måste ju då promota och lansera den gynsamma lögnen. Om nu någon är onskefullt svin (enligt lögnaren aka stat) försöker avslöjja den statliga gynsamma lögnen, så måste man väl göra något åt det?


Man vet ju att om man växer upp med en sanning, så är den sanningen svår att nöta ur, även om den blir allt mer emotsägelsefull med tiden, om det är just en lögn. Så i rent vinst syfte, så är det ju bra, att ha barn som målgrupp för att värva till en viss sanning. Detta vet ju extremister och sekter om, samt just stater då, och svenska myndigheter.


Det här i Sverige, att det klagas om att vi svenskar får allt inte sjunga nationalsång, vara stolta över vårat land etc utan att bli stämplad som rasist enligt vissa, stämmer säkerligen i vissa fall. Men som jag upplevt det, så är det en sanning med modefikation. Det är ju en bra ursäkt för att vara lite rasistisk, man ger bara det orättvisa en motvikt?!


Ska bara dra upp kontringen till tv4 dokumentären från svenskt håll. Det förskräckliga har hänt; att svenska barn har exponerats för den riktiga sanningen om rasism historia. Där sverige har haft en ledande roll de sista 500 åren.


Svt och UR, tog upp på primetime i barnkanalen om Berlinmurens fall o 20års jubileum, vilket är informativt och bra, sen så fortsatte man med ett program om just rasismens historia. Vilket började med de 2 orden som vart utfläkta storstilat, så att man inte skulle missa att detta var den sanna historian. Vi fick veta lite om Kolonialmakter o negrer, USA o rödskin, Tyskar o ein juden... osv... Helt tyst om Svenska extremist rasistiska historian där tusen och åter tusentals har fått ge livet till för att Svensken från myndighets håll anser sig bättre än alla andra, vet nu inte om det kommer mer om detta då, med det betvivlar jag på. 


Jag har blivit matad med just denna version från så liten ålder jag bara kan minnas. Svensk = fantatisk, där man samtidigt skämtat om hur man ska hålla sverige rent, med lösnings-medel på flaska som man har sprejjat på en sån där invandrare... I nöjjes program etc (vad är nu det komiska i det kan man ju undra?? Nånstans så lämnar det bara en bitter eftersmak).


Hela min uppväxt, eftersom det har varit väldigt sparsamt med invandrare, mer än Aaaaammhed som hade pizziria/fyllhaket som var invandrare i Nacka/Orminge. Antingen var det adoptiv barn, eller Romerska/Finska som var just invandrare som jag har vuxit upp med. Inte förräns efter 20 års ålder (17 år sedan) så har jag exponerats för andra invandrar grupper. 


Av och till, så fick jag höra allehanda negativa grejjer om just Samer aka Lappar, våras alla livs levande egna svenska indianer som vi hade turen att kunna göra oss roliga på. Under hela min uppväxt så hörde jag inget om att mina syskon och jag hade samiskt arv, vilket kanske var lika bra det med tanke på allt annat som var problematiskt för oss. För mina gämnåriga så var det Lappar, Finnar och Zigenare som var måltavlor för rasism skämt o liknande bland ungarna. Vilket kommer från samhälle och det vuxna, för om barn inte lär sig att tycka att en olikhet är sämre, så tycker dom sällan det.


För att hoppa tillbaks lite. För att man som äkta svensk, ska kunna känna sig så präktig att man nästan spricker som en trind gris-rosa galt. Så kan man ju inte ha några plumpar i protokollet ju. Svensken är den minst rasistiska person på jorden, den minst fördomfulla, den mest generösa med allmossor åt dom stackars negrerna som inte kan ta hand om sig själva, och skulle svälta till döds om det inte var för våran generositet. Att vi ger kläder åt dem, så att dom kan bli kultiverade som oss, och någon gång kanske få för sig att bygga städer, och lämna hyddan. För inte har dom väl städer i Afrika? Självklart så har som Storstads metropoler som får stockholm etc att verka som en liten lerhydda gjord av just infödingar, men det hör man ju inte ofta i Sverige.


Att Etiopien har tidigare på 1800tal gett bistånd till U-landet Sverige, får man aldrig höra (från svenskt håll). Att Sverige är ledande i EU för ekonomiska skatte sanktioner emot Afrikas exportmarknad så att dom inte ska bli ekonomiskt oberoende, samt att man tillsammans med västvärld har motarbetat att Afrika ska kunna tillgodose sig modernt jordbruksteknologi. WHO kom på nu 2005, att det kanske skulle vara användbart även för Afrikanska länder, att få ta del av denna teknik vi haft hela 1900talet då. Det passar svenska ariska bönder om dom slipper att odla etanol skitet till spannmål, som vi stoppar i tanken till bilen. Det kan negrer göra i Afrika och Brasilien få göra.... Svenske bonden är för fin, för att olda 4dje klass spannmål...


Att man inte får veta att vi är skyldiga 3dje världen (jordbruks ekonomierna) hela våran livs stil. Hyllorna skulle var tomma på mat här i Sverige, som i Ryssland på senare 1900talet, om det inte vore för Afrika, Indien, Sydamerika m.m


Varför får man inte veta sanningen om UFF och andra klädinsamlande organisationer. Att dom plockar in kläderna, snyggar till dom, säljer dom till underpriser på lokal-regionala marknader i 3dje världen, så att textil industri slås ut och har lämnat 100tusentals människor utan uppehälle, tack vare att svensken är såååååå himla generös emot negern som bara ska vara tacksam, vilket han är tvungen till iom att vi har sett till att han vart av med jobbet. Vi har ju inte bara ett bidrags system i Sverige, utan ett effektivt system som gör att folk hamnar i beroende ställning internationellt, så att dom är tvugna att ta emot hjälp. Tills social hjälpen kommer fram, så har ett antal tusen barn svultit, ihjäl för att just du var så så generös att stödja svart export som leder till död för barn. Och så har man mage att klaga på ekonomi i utveckling som t.ex Taiwans tidigare sweat-shops. Det var ju hu så hemskt att folk arbetade dygnet runt för att ge sina barn möjlighet ur den ekonomiska missären. Svensken är ju livrädd att om någon annan får, så blir han utan, vilket inte stämmer. Kanske är det mindre roligt att ha det, om patrask som... också har dessa varor, som då sjunker i status värde. Det är meningen att dom ska tillverka dem, inte nyttja dom?


Att Afrikanska bönder, inte får några som vill arbeta för dom med sina skördar? Varför skulle folk arbeta, när det ligger precis 3 meter ifrån ett överflöde av spannmål från EU o US helt gratis. 2-3 år av gratis spannmål är en investering. 20-30 år av dubbelpriser eftersom det inhemska jordbruket är utslaget. Som hungrig, så planerar man bara för dagen, och tänker inte på att man får betala överpris för att bli mätt nästa gång, om man tar ett gratis mål nu. Det är detta system med lock-priser som ICA m.m har då, fast i större skala då.


Om Afrikanska myndigheter godkänner gratis lyx spannmål ett år, sedan också att man i sin tur odlar etanol etc vilket man absolut inte vill hemma i sverige, som finbonde iom att man får 4 gng lägre betalt, för samma mängd spannmål. Så får dom vapen el "Jas plan som socker producenten Brasilien", som betalt (Vilket glädjer diktatur regeringar, eller ekonomiska makter inom myndigheter som ser till sitt eget). Man får ibland genmanipulerat spannmål som slår ut inhemska spanmåls variationer. Så att beroende ställningen emot oss är säkrad för all framtid.


Sverige är inte sämre än andra gamla Kolonialmakter och västvärlds länder och stater som har en historia full av rasism, folkmord och förföljelse av andra folkslag. Men Sverige är å andra sidan inte heller bättre än dem heller överhuvudtaget.


Vilket FN, EU och människorätts organisationer vet. EU hade tidigare i år krävt att svenska staten skulle sluta ljuga i skolböcker om eran historia. Istället så fortsätter lögnerna, inte bara i skolor, utan i massmedia, och direktriktat till småbarn. Småbarns föräldrar hinner ju sällan med att sitta och kontrollera varje program minutiöst.


Oavsett så är det väl med detta, som med kärringars vikt. Dom vill höra att -Åååå men gud så smal och vacker du ser ut, fastän dom gått upp 200 kilo, och är så fula att man vill sticka ut ögonen. Om man säger som det ligger till, så är man ett jäkla svin, som är tjaskig emot den känsliga personer då. Någon som man värnar om i Sverige, är rasisten, och dess historia, precis som att det skulle vara någon jäkla fridlyst art, som man inte får skjuta på...

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael - 14 december 2016 05:53

  Värsta rysaren... Men dom trivs väl... ???

...

Av Mikael - 14 december 2016 05:39

  Man lär så länge man lever. Att totalt förstöra för sig själv, av det man struntar i, som socialt anseende för okända/?bekanta? riskerar ju att inte funka pga att *Dom funkar som dom gör. Spelar ingen roll vilken uppmärksamhet dom får. Nåja......

Av Mikael - 14 december 2016 04:49

En med: http://www.decision-making-confidence.com/somatic-narcissist.html   En med: http://www.dualdiagnosis.org/generalized-anxiety-disorder/ + covert Narcissist ?tendencies?   En med: https://www.psychologytoday.com/blog/both-sides-the-couc...

Av Mikael - 13 december 2016 22:19

   

Av Mikael - 13 december 2016 13:00

Fått ihop allt i huvudet tror jag faktiskt. cPtsd relaterat och Crazy högen. Vilket gör att det inte känns så brottom. Sover ikapp som Fanken... Vilket känns som det behövs. Måste säga själv, att jag känt mig själv, lite extra *tokig* (not crazy)... ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards