Direktlänk till inlägg 3 november 2009

Min kommentar om de stackars hjälplösa *männen*.......

Av Mikael - 3 november 2009 08:20


Själv cencuren har varit framme lol...


Vill nu poängtera då att detta nu absolut inte handlar om mr P.Billing's sida. Han är en vettig grabbis, vilket var skälet till att saxen var framme. Så jag hopps att det nu inte missas, pga andra som sitter på extrem kantens kommentarer, antaganden och uppfattningar.


Någonstans så försöker jag mig aldrig på om jag inte någonstans är gillande emot den personen.


Risken med att gnälla för mycket på "hur och vilket sätt" som andra engagerar sig i allehanda saker, så är att man då riskerar att hamnar i ett meningslöst ord krig (meningslöst för en själv). Jag var lite nyfiken då.


Det är så att om t.ex jag ställer en fråga som låter; Varför målar du huset? Så öppnar man ju upp för en hel rad av potenciella sätt att tro frågan är ställd på, och svar på detta, som t.ex; Huset behöver ny färg, jag gillar blått, jag hade inget att göra etc... Beroende på frågeställarens precision så kan ju uppfattning o svar hagla in då lol.


Mer än att säga detta då. Dessa sidor, som framhåller en "anti-radikal feministisk" version då, eller vad man ska kalla det för. Beroende på vem som ansvarar för sidan, så är det mer el mindre givande och korrekt då.


Det känns för mig som att titta på ett slagsmål mellan våldsamma och anti-våldsamma där båda parter gemensamt är lika korkade. När man påstår att man misshandlar någon pga ens pacifistiska värderingar, så klingar ens handlingar illa emot ens talade ord. Det här är ju standard i hela samhället, och dom som är så, märker inte av detta, och ser ut som ett ? när man nämner det, och vissa börjar att rabbla rapakalja som bara deras mamma kan påstå sig vilja förstå av medlidande. 


Jag gillar kvinnor, men jag är inte mycket för feminism (även om él kommentator har antagit felaktigt att jag skulle vara någon feminismt), för att jag tycker det är för ensidigt sätt att ta en genväg till en jämvikt i samhället som gynnar alla parter lika positivt, så jag är gärna någe annat då.


Jag tycker att radikaler och anti-radikaler som kallar sig feminist el inte, skulle fixa sig ett ligg, så att dom blir mindre stingsliga. Kanske så skulle inte det dom tjatar om, kännas så viktigt längre?


Jag har ju tur att; tjejer tycker jag e så så söt, plus så har jag världens sötaste flicka att umgås med, så jag behöver inte gnälla om genus-politiska hårklyverier då.


Till mannen då som kommenterade. Din kommentar är den absolut mest dumma och felaktiga som jag hitills fått, det var väldigt roligt att läsa, så tack så mycket. Pga att jag tycker synd om dig, så tar jag bort den, men klistrar in den på ditt ställe, så kan du du använda lite vetenskaplig argumentations retorik för att analysera dig själv i ett rus av självreflektion. Kom nu inte och påstå att du har studerat filosofi? Samt, viktigast av allt utvecklat/funderat över egna filosofiska och retoriska resonemang?? Felaktigheterna om tysk familje politik, och din förtjusning i Jimmy nollan som exempel, får mig att undra. När du är själv, står du framför spegeln i trosor o brunskjorta och hailar?


Vad säga, alla kan apa efter apan, men inte apa som apan.... sug på retoriken i den hehe... Jag är nu inte så mycket för retorik, utan mer moral-filosofi och moral-etiska problem åt Kant hållet, och i allmänhet så kommer jag inte ihåg mer än ett par namn genom den filosofiska historien, men det kvittar ju. Så att avfyra en massa namn åt mitt håll, är lika mycket slöseri som att kasta en hink vatten i havet..


Jag säger som Neuropsykiatri gänget, att det krävs en viss antagen (hos individen) intelligens för att ses som norm. Borde man inte införa (EQ+IQ) intelligens kvotering för olika saker i bloggvärlden? Och att kategorierna läggs in där, och inte för andra medfödda egenskaper som Kön?! Bara en fundering. Kanske ett minimum på 125 minst? Bara retas lite nu då lol.


Jag ska återgå till min abc istället hehe. En sak som verkar vara osund är att ställa sig på motsatt sida till ytterligeheter, för blir man inte lika extrem då? Är det inte så att the liberal way is the "better" middle way? 


Nåja, ska tatag i det jag ska nu då... saxen lär gå loss sen på hela detta inlägg, för det är ju mest blajj ju. Men jag kan inte låta bli att vara dum själv, om jag får höra dumheter, som av mister kommentar då....

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael - 14 december 2016 05:53

  Värsta rysaren... Men dom trivs väl... ???

...

Av Mikael - 14 december 2016 05:39

  Man lär så länge man lever. Att totalt förstöra för sig själv, av det man struntar i, som socialt anseende för okända/?bekanta? riskerar ju att inte funka pga att *Dom funkar som dom gör. Spelar ingen roll vilken uppmärksamhet dom får. Nåja......

Av Mikael - 14 december 2016 04:49

En med: http://www.decision-making-confidence.com/somatic-narcissist.html   En med: http://www.dualdiagnosis.org/generalized-anxiety-disorder/ + covert Narcissist ?tendencies?   En med: https://www.psychologytoday.com/blog/both-sides-the-couc...

Av Mikael - 13 december 2016 22:19

   

Av Mikael - 13 december 2016 13:00

Fått ihop allt i huvudet tror jag faktiskt. cPtsd relaterat och Crazy högen. Vilket gör att det inte känns så brottom. Sover ikapp som Fanken... Vilket känns som det behövs. Måste säga själv, att jag känt mig själv, lite extra *tokig* (not crazy)... ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Besöksstatistik


Skapa flashcards